Παιδικά πάρτυ - Βαπτίσεις - Εκδηλώσεις! Τηλ. 210 9373100

SILENT party

150

Εάν νιώθετε αμήχανα να παραδεχτείτε ότι δεν γνωρίζετε τι είναι το Silent Party, δεν πειράζει… γιατί είναι κάτι πολύ καινούριο και σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SILENT PARTY;

Εάν νιώθετε αμήχανα να παραδεχτείτε ότι δεν γνωρίζετε τι είναι το Silent Party, δεν πειράζει… γιατί είναι κάτι πολύ καινούριο και σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί.

Εν συντομία, το Silent Party είναι ένα διαφορετικό είδους πάρτυ από αυτά που γνωρίζετε έως τώρα. Οι καλεσμένοι σας διασκεδάζουν και χορεύουν ακούγοντας μουσική από ειδικά φτιαγμένα, ασύρματα LED ακουστικά, που παραλαμβάνουν κατά την είσοδο τους, αντί από ηχεία στημένα στον χώρο.

Τα ασύρματα ακουστικά έχουν τόσο καλή μόνωση και είναι φτιαγμένα έτσι, ώστε να μην ενοχλεί καθόλου η μουσική σε όσους δεν φορούν ακουστικά. Επίσης, η ένταση των ακουστικών ρυθμίζεται από ένα διακόπτη στο πίσω μέρος κάθε ακουστικού, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον θέλει να κουβεντιάζει ακούγοντας παράλληλα τη μουσική του DJ.

 

silent party
silent party

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ SILENT PARTY;

Υπάρχουν πολλοί θετικοί λόγοι για να κάνετε Silent Party, παρακάτω θα βρείτε μερικούς από τους πιο σημαντικούς:

 • Μιλάτε όποτε θέλετε, χορεύετε όποτε θέλετε.
  Συνήθως στα πάρτυ η μουσική είναι τόσο δυνατή, ώστε να μην σας επιτρέπει να μιλήσετε μεταξύ με τους φίλους σας άνετα. Με το Silent Party, μπορείτε να μιλήσετε όποτε εσείς θέλετε βγάζοντας απλά τα ακουστικά.
 • Μπορεί να γίνει πάρτυ πρακτικά οπουδήποτε.
  Μιας και δεν υπάρχει δυνατή μουσική, δεν ενοχλείτε κανέναν όπου κι αν γίνεται το πάρτυ. Στην ταράτσα, στον κήπο, στο σαλόνι ακόμα και στην βιβλιοθήκη μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό πάρτυ.
 • Διασκεδάστε και περάστε τέλεια χωρίς να σκέφτεστε την ώρα.
  Με το Silent Party δεν χρειάζεται να κοιτάτε πότε θα πάει 23:00 για να χαμηλώσει η μουσική, μιας και δεν πρόκειται να ενοχλήσει κανέναν. Μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε πάρτυ μέχρι το πρωί.
 • Επιλέξτε τι θέλετε να ακούσετε.
  Με την προαιρετική επιλογή 1-3 DJs υπάρχει δυνατότητα να παίζουν ταυτόχρονα διαφορετικά είδη μουσικής. Έτσι, με ένα κουμπί που έχει πάνω στα ακουστικά, μπορείτε να επιλέξετε με ποιο είδος μουσικής θέλετε να διασκεδάσετε ανά πάσα στιγμή.
 • Το Silent Party είναι ότι πιο cool κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.
  Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να περιγράψουμε το πόσο διασκεδαστικό είναι ένα Silent Party. Ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, από υψηλής ποιότητας ακουστικά, επικοινωνείτε με τους φίλους σας άνετα, γνωρίζετε νέα άτομα και το πιο σημαντικό; Δοκιμάζετε κάτι νέο!

Εάν δεν έχετε βρεθεί σε ένα Silent Party ακόμα, τότε αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε.

ΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Μπορούμε να σας παρέχουμε εξοπλισμό για έως 50 άτομα:

 • Ειδικά ασύρματα ακουστικά LED υψηλής τεχνολογίας με εμβέλεια έως 100μ
 • 1 – 3 DJs με την δυνατότητα να παίζουν ταυτόχρονα διαφορετικά είδη μουσικής
 • Glow sticks βραχιόλια
 • Προαιρετικά: Light Show με ρομποτικά φωτορυθμικά, Blacklight, Disco effect και Lasers
 • Προαιρετικά: Μηχανή ομίχλης

silent party ακουστικα

 

 

silent party

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει όλους τους καλεσμένους ότι πρόκειται για ένα αποκλειστικά χορευτικό πάρτυ και ότι ντροπές δεν χωράνε.
 • Πρέπει να γνωρίζετε τον ακριβή αριθμό των παιδιών που θα έρθουν με απόκλιση 5 ατόμων, για να επιλέξετε το κατάλληλο πακέτο.
 • Να φέρουν μαζί τους την καλή τους διάθεση και τις καλύτερες χορευτικές τους κινήσεις.
 • Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε για τα αγαπημένα τραγούδια των παιδιών.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SILENT PARTY ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Επιλέξτε πόσα ακουστικά θα χρειαστείτε. Υπολογίστε ένα ακουστικό για κάθε καλεσμένο σας
Επιλέξτε το είδος πάρτυ που επιθυμείτε να διοργανώσετε.
Κάθε DJ μπορεί να παίζει διαφορετικό είδος μουσικής, ώστε οι καλεσμένοι να έχουν την δυνατότητα επιλογής του τι επιθυμούν να ακούσουν.
Σύνολο για 4 ώρες show €

 

 

1. Από το 1992 στην υπηρεσία της παιδικής διασκέδασης
Βρισκόμαστε αισίως από το 1992 στον χώρο της παιδικής διασκέδασης. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν επαγγελματικά με τα παιδικά πάρτυ και έχουμε κάνει εκατοντάδες πάρτυ και εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκατομμυρίων παιδιών. Η εμπειρία μας και η γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο, μεταφέρονται σε κάθε νέο συνεργάτη που έρχεται στο Poly party.
2. Έμπειροι παιδαγωγοί
Όλες οι κοπέλες που διαθέτουμε είναι έμπειροι παιδαγωγοί που εργάζονται σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και η επιλογή γίνεται βάσει της εμπειρίας τους και της αγάπης τους για τα παιδιά.
3. Πρόγραμμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες
Διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένες ανιματέρ που έχουν πτυχίο και εμπειρία πάνω στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας όταν το κοινό που μας παρακολουθεί περιλαμβάνει "ειδικά παιδιά".
4. Συνεχής εκπαίδευση και ανανέωση σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού
Παρακολουθούμε συνέχεια τις νέες τάσεις από το εξωτερικό, τι καινούριο βγαίνει, νέες ιδέες, προτάσεις και φροντίζουμε τις καλύτερες από αυτές να τις διοχετεύουμε στο πρόγραμμα μας ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και τα παιδιά να μην βαριούνται σε καμία περίπτωση.
5. Πλούσιο βεστιάριο στολών
Διαθέτουμε το μεγαλύτερο βεστιάριο με στολές που μπορεί να ντυθεί μία ανιματέρ στο πάρτυ, τη βάπτιση ή την εκδήλωση σας. Το βεστιάριο μας έχει πάνω από 65 στολές και συνεχώς αυξάνεται. Μπορείτε να δείτε όλες τις στολές μας εδώ.
6. Προσεγμένη εμφάνιση και εντυπωσιακό μακιγιάζ
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση μας. Φροντίζουμε οι στολές να είναι καθαρές και περιποιημένες σε κάθε μας εμφάνιση, αλλά και το μακιγιάζ να είναι άψογο, ποτέ να μην είναι τρομακτικό για τα παιδιά και να είναι άκρως επαγγελματικό. Κάνουμε ειδικά σεμινάρια για το μακιγιάζ και πως πρέπει να βάφονται οι ανιματέρ μας και φροντίζουμε να έχουμε μια κοινή γραμμή.
7. Επαγγελματικό face painting
Το Face painting που κάνουμε στα παιδιά σας είναι με ειδικά προσεγμένες υποαλλεργικές μπογιές που διαλύονται με νερό. Παρακολουθούμε ειδικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, για να δημιουργούμε καταπληκτικά σχέδια στο face painting αλλά και να εξελισσόμαστε συνεχώς.
8. Στηρίζουμε τις φιλανθρωπικές ενέργειες
Αγαπάμε να στηρίζουμε εθελοντικά τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Συμμετέχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα σε φιλανθρωπικές ενέργειες βοηθώντας έτσι τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στο έργο τους.
9. Η συνέπεια είναι συνώνυμη με εμάς
Φροντίζουμε να είμαστε στην ώρα μας σε κάθε πάρτυ ή εκδήλωση που θα αναλάβουμε χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. Επίσης στα τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο δεν έχουμε "κρεμάσει" ποτέ κανένα πάρτυ και ούτε πρόκειται. Είμαστε συνεπείς και φροντίζουμε να έχουμε πάντοτε άτομα stand by ακόμα και τις πιο hot περιόδους του χρόνου.
10. Ο επαγγελματισμός μας, εμπνέει εμπιστοσύνη στους χορηγούς μας
Διαθέτουμε χορηγούς που μέσω εμάς έχουν διαφημιστεί και διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Χορηγοί που έχουμε συνεργασίες είναι το Αρκάδι φυσικό σαπούνι, Μπισκότα Παπαδοπόυλου, Maped, Technokids κ.α.
11. Ποικιλία προγραμμάτων διασκέδασης
Έχουμε δημιουργήσει διάφορα προγράμματα διασκέδασης και τα προσαρμόζουμε ανάλογα με το χώρο που γίνεται το πάρτυ, τον αριθμό αλλά και την ηλικία των παιδιών.
12. Έχουμε πολλούς ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες
Δείτε τις αξιολογήσεις στη σελίδα μας στο facebook/polyparty.gr αλλά και στην αρχική μας σελίδα. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας πάντοτε γράφουν για την καλύτερη εμπειρία που είχαν στο πάρτυ τους μία ανιματέρ από το Poly party. Έτσι κι εσείς όταν θα κλείσετε μία υπηρεσία μας θα θέλαμε να μας αφήσετε μία αξιολόγηση, ώστε να βοηθήσετε κι άλλους γονείς να επιλέξουν βάσει των αμερόληπτων σχολίων που θα διαβάσουν.
13. Μέλος του Clowns International
Είμαστε ενεργά μέλη του Clowns International. Ο μεγαλύτερος και παλιότερος οργανισμός clown στον κόσμο.

Ρωτήστε μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε!

Τα πεδία με το σήμα * είναι υποχρεωτικά να συμπληρωθούν.