Θήκες κινητών κατάλληλες για παιδιά: Πώς πρέπει να είναι

θηκες κινητων για παιδια

Πλέον, όλα τα παιδιά έχουν smartphones από πολύ μικρή ηλικία. Όμως, αυτό, πέρα από τους κινδύνους που ενέχει η επαφή τους με το διαδίκτυο από τόσο τρυφερή ηλικία, μπορεί να προκαλέσει και μερικά ακόμα προβλήματα. Τα παιδιά δεν προσέχουν, πράγμα που σημαίνει ότι το κινητό τους βρίσκεται συνεχώς υπό την πιθανότητα να πέσει κάτω και να διαλυθεί. Αν αυτό δεν ήταν πρόβλημα στα κινητά παλαιάς κοπής, τα οποία ήταν αρκετά οικονομικά, σίγουρα δεν είναι κάτι αποδεκτό από τους γονείς σε τόσο ακριβές συσκευές, όπως τα smartphones.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι οι θήκες κινητών, οι οποίες τα προστατεύουν στο 100%. Όπως υπάρχουν θήκες ειδικές για αντίξοες συνθήκες, έτσι υπάρχουν και θήκες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των παιδιών. Τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι τα εξής.

Αδιάβροχη προστασία

Καμία θήκη δεν μπορεί να προστατεύσει απόλυτα το κινητό από την υγρασία, παρά μόνο αν το περικλείει σε ένα πουγκί που κλείνει αεροστεγώς. Ωστόσο, υπάρχουν θήκες που καλύπτουν ικανοποιητικά τις θύρες φόρτισης και ακουστικών, ώστε το κινητό να προστατευθεί, αν πέσει πάνω του λίγο νερό.

αδιαβροχη θηκη κινητου

Πολυκαρβονικό πλαστικό

Οι πτώσεις είναι κάτι, το οποίο το κινητό ενός παιδιού θα αντιμετωπίσει σίγουρα. Έτσι, το παιδί σας θα χρειαστεί μια θήκη κινητού που δεν θα σπάει σε ένα ενδεχόμενο πέσιμο ακόμα και από μεγάλο ύψος και θα απορροφάει τους κραδασμούς, ώστε να μη μεταφέρονται στο κινητό. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με το πολυκαρβονικό πλαστικό, το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό. Από αυτό το υλικό, κατασκευάζονται πολλές θήκες για όλα τα μοντέλα κινητών σε διάφορα σχέδια και χρώματα που αρέσουν στα παιδιά.

σπασμενη κινητου smartphone

Tempered glass

Ιδανικές είναι και οι θήκες κινητών που τα καλύπτουν τόσο από την πίσω όσο και από την μπροστινή πλευρά. Συνήθως, αυτές μοιάζουν με σημειωματάριο και είναι πιο αυστηρές, όμως υπάρχουν αρκετές που είναι σε φωτεινά χρώματα που λατρεύουν τα παιδιά. Η άλλη επιλογή για κάλυψη και από τις δύο πλευρές είναι μια κλασική θήκη από την πίσω πλευρά και στην οθόνη να τοποθετήσετε tempered glass που την προστατεύει στο ενδεχόμενο πτώσης. Αν, λοιπόν, το παιδί θέλει μια συγκεκριμένη θήκη που αφήνει την οθόνη ακάλυπτη, το tempered glass είναι η λύση.

tempered glass smartphone

Υπερυψωμένο χείλος

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό που έχουν διάφορες ανθεκτικές θήκες κινητών είναι το υπερυψωμένο χείλος περιμετρικά της οθόνης. Μπορεί αυτό να μην καλύπτει όλες τις πτώσεις, όπως επί παραδείγματι σε ανώμαλο έδαφος, όμως για πτώση σε ευθεία επιφάνεια, το υπερυψωμένο χείλος εγγυάται ότι η οθόνη δεν θα σπάσει. Έτσι, το κινητό του παιδιού είναι προστατευμένο και η θήκη παραμένει κομψή.

θηκη κινητου με χειλος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Περιηγούμενοι σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.