Παιδικά πάρτυ - Βαπτίσεις - Εκδηλώσεις! Τηλ. 210 9373100

Ταχυδακτυλουργός – Μάγος

100

Επαγγελματίες ταχυδακτυλουργοί, οι καλύτεροι στο είδος τους, που απευθύνονται σε παιδιά με προσαρμοσμένο πρόγραμμα ανάλογα τις ηλικίες.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…

Επαγγελματίες ταχυδακτυλουργοί, οι καλύτεροι στο είδος τους, που απευθύνονται σε παιδιά με προσαρμοσμένο πρόγραμμα ανάλογα τις ηλικίες. Διεγείρουν την φαντασία του κοινού με ένα μοναδικό μαγικό show που βασίζεται στην τέχνη της ταχυδακτυλουργίας και εμφανίζουν κατά τη διάρκεια του διάφορα ζωντανά ζωάκια όπως περιστέρια, κουνέλια, πάπιες και χαμστεράκια.

Το πρόγραμμα του ταχυδακτυλουργού περιλαμβάνει μαγικά κόλπα με μαντήλια, φωτιές, μπάλες, μαγική απόχη, σχοινιά και κρίκους. Ο κάθε ταχυδακτυλουργός έχει το δικό του προσωπικό πρόγραμμα και στυλ παρουσίασης, αλλά όλοι θα σας εντυπωσιάσουν με τα ανεξήγητα μαγικά ταχυδακτυλουργικά τους.

  • Το κόστος για παιδικό πάρτυ είναι στα 100€ για πρόγραμμα μίας ώρας.
  • Το κόστος για εκδήλωση είναι στα 130€ για πρόγραμμα 45 λεπτών.

Τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα χωρίζονται στις παρακάτω δύο βασικές κατηγορίες παρουσίασης. 

Stage Magic 

Ο ταχυδακτυλουργός κάνει πρόγραμμα σε πίστα και μπορεί να τον παρακολουθεί πάρα πολύ κόσμος ταυτόχρονα. Τα μαγικά κόλπα του βασίζονται στον εντυπωσιασμό και στα εφέ, ενώ πάντα είναι ευδιάκριτα από το κοινό. Ταυτόχρονα συμμετέχει και ο κόσμος σε πολλά από τα μαγικά κόλπα για να πραγματοποιηθεί κάποιο μαγικό με επιτυχία. 

Close Up Magic

Το close up βασίζεται καθαρά στην ταχυδακτυλουργία και το πόσο γρήγορα μπορεί να «δουλέψει» ο ταχυδακτυλουργός, το αντικείμενο που έχει στα χέρια του. Το close up πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια του κοινού σε απόσταση λιγότερο από μισό μέτρο και περιλαμβάνει κυρίως ταχυδακτυλουργικά με εξαφάνιση και εμφάνιση αντικειμένων. Το προτείνουμε συνήθως σε προώθηση προϊόντων, εγκαίνια καταστημάτων κ.α.

Διάρκεια

60′ Λεπτά

1. Από το 1992 στην υπηρεσία της παιδικής διασκέδασης
Βρισκόμαστε αισίως από το 1992 στον χώρο της παιδικής διασκέδασης. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν επαγγελματικά με τα παιδικά πάρτυ και έχουμε κάνει εκατοντάδες πάρτυ και εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκατομμυρίων παιδιών. Η εμπειρία μας και η γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο, μεταφέρονται σε κάθε νέο συνεργάτη που έρχεται στο Poly party.
2. Έμπειροι παιδαγωγοί
Όλες οι κοπέλες που διαθέτουμε είναι έμπειροι παιδαγωγοί που εργάζονται σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και η επιλογή γίνεται βάσει της εμπειρίας τους και της αγάπης τους για τα παιδιά.
3. Πρόγραμμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες
Διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένες ανιματέρ που έχουν πτυχίο και εμπειρία πάνω στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας όταν το κοινό που μας παρακολουθεί περιλαμβάνει "ειδικά παιδιά".
4. Συνεχής εκπαίδευση και ανανέωση σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού
Παρακολουθούμε συνέχεια τις νέες τάσεις από το εξωτερικό, τι καινούριο βγαίνει, νέες ιδέες, προτάσεις και φροντίζουμε τις καλύτερες από αυτές να τις διοχετεύουμε στο πρόγραμμα μας ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και τα παιδιά να μην βαριούνται σε καμία περίπτωση.
5. Πλούσιο βεστιάριο στολών
Διαθέτουμε το μεγαλύτερο βεστιάριο με στολές που μπορεί να ντυθεί μία ανιματέρ στο πάρτυ, τη βάπτιση ή την εκδήλωση σας. Το βεστιάριο μας έχει πάνω από 65 στολές και συνεχώς αυξάνεται. Μπορείτε να δείτε όλες τις στολές μας εδώ.
6. Προσεγμένη εμφάνιση και εντυπωσιακό μακιγιάζ
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση μας. Φροντίζουμε οι στολές να είναι καθαρές και περιποιημένες σε κάθε μας εμφάνιση, αλλά και το μακιγιάζ να είναι άψογο, ποτέ να μην είναι τρομακτικό για τα παιδιά και να είναι άκρως επαγγελματικό. Κάνουμε ειδικά σεμινάρια για το μακιγιάζ και πως πρέπει να βάφονται οι ανιματέρ μας και φροντίζουμε να έχουμε μια κοινή γραμμή.
7. Επαγγελματικό face painting
Το Face painting που κάνουμε στα παιδιά σας είναι με ειδικά προσεγμένες υποαλλεργικές μπογιές που διαλύονται με νερό. Παρακολουθούμε ειδικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, για να δημιουργούμε καταπληκτικά σχέδια στο face painting αλλά και να εξελισσόμαστε συνεχώς.
8. Στηρίζουμε τις φιλανθρωπικές ενέργειες
Αγαπάμε να στηρίζουμε εθελοντικά τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Συμμετέχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα σε φιλανθρωπικές ενέργειες βοηθώντας έτσι τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στο έργο τους.
9. Η συνέπεια είναι συνώνυμη με εμάς
Φροντίζουμε να είμαστε στην ώρα μας σε κάθε πάρτυ ή εκδήλωση που θα αναλάβουμε χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. Επίσης στα τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο δεν έχουμε "κρεμάσει" ποτέ κανένα πάρτυ και ούτε πρόκειται. Είμαστε συνεπείς και φροντίζουμε να έχουμε πάντοτε άτομα stand by ακόμα και τις πιο hot περιόδους του χρόνου.
10. Ο επαγγελματισμός μας, εμπνέει εμπιστοσύνη στους χορηγούς μας
Διαθέτουμε χορηγούς που μέσω εμάς έχουν διαφημιστεί και διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Χορηγοί που έχουμε συνεργασίες είναι το Αρκάδι φυσικό σαπούνι, Μπισκότα Παπαδοπόυλου, Maped, Technokids κ.α.
11. Ποικιλία προγραμμάτων διασκέδασης
Έχουμε δημιουργήσει διάφορα προγράμματα διασκέδασης και τα προσαρμόζουμε ανάλογα με το χώρο που γίνεται το πάρτυ, τον αριθμό αλλά και την ηλικία των παιδιών.
12. Έχουμε πολλούς ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες
Δείτε τις αξιολογήσεις στη σελίδα μας στο facebook/polyparty.gr αλλά και στην αρχική μας σελίδα. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας πάντοτε γράφουν για την καλύτερη εμπειρία που είχαν στο πάρτυ τους μία ανιματέρ από το Poly party. Έτσι κι εσείς όταν θα κλείσετε μία υπηρεσία μας θα θέλαμε να μας αφήσετε μία αξιολόγηση, ώστε να βοηθήσετε κι άλλους γονείς να επιλέξουν βάσει των αμερόληπτων σχολίων που θα διαβάσουν.
13. Μέλος του Clowns International
Είμαστε ενεργά μέλη του Clowns International. Ο μεγαλύτερος και παλιότερος οργανισμός clown στον κόσμο.

Ρωτήστε μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε!

[ninja_forms id=8]