Πινιατες

Το Poly party θέλοντας να επεκτείνει τις δραστηριότητες του, δημιούργησε το πρώτο e-shop αποκλειστικά για πινιάτες Piniata.gr.

Η πινιάτα είναι η νέα μόδα στα παιδικά πάρτυ και στις βαπτίσεις, τα παιδιά διασκεδάζουν παίζοντας και φεύγουν όλοι κερδισμένοι. Η πινιάτα είναι ένα μεξικάνικο έθιμο που παίζεται ακόμα και σήμερα και είναι μία χάρτινη κατασκευή στολισμένη και διαμορφωμένη να απεικονίζει έναν αγαπημένο παιδικό ήρωα ή ένα ζωάκι ή οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Στόχος είναι να την σπάσουν με το ειδικά διαμορφωμένο ρόπαλο και να κερδίσουν τα παιχνίδια και τα ζαχαρωτά που κρύβονται μέσα.

Στο Piniata.gr θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία με πινιάτες στην Ελλάδα με πάνω από 200 διαφορετικά σχέδια να επιλέξετε. Διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτες πινιάτες, όπως επίσης μπορούμε να φτιάξουμε και χειροποίητες πινιάτες στο σχέδιο που επιθυμείτε

Βλέποντας την απήχηση που είχαν οι πινιάτες στα παιδικά πάρτυ στην Αθήνα, τώρα δίνει τη δυνατότητα και στα παιδιά της υπόλοιπης Ελλάδας να έχουν μία καταπληκτική πινιάτα στο πάρτυ τους!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.piniata.gr

 

πινιατα