Ποιοι είμαστε

Μαθημένη στο είδος από μικρό παιδί, όπου οι γονείς μου διοργάνωναν το καλύτερο πάρτυ της χρονιάς, ακολούθησα την ίδια ακριβώς συνταγή στα παιδιά μου.

Έτσι λοιπόν το 1992 και μετά από πολλά σεμινάρια που παρακολούθησα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πάνω στην παιδική διασκέδαση και με την ιδιαίτερη αγάπη που έχω για τα παιδιά, κατέληξα στην ιδέα του να πραγματοποιήσω το όνειρο μου επαγγελματικά.

Διασκεδάζοντας άπειρα παιδάκια κατάλαβα ότι τα παιδιά είναι οι καλύτεροι κριτές…που σε αποθεώνουν ή σε υποβιβάζουν.

Σε συνεργασία πλέον με παιδαγωγούς και γενικότερα καλλιτέχνες διαφόρων ειδικοτήτων όπως ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, performers, face painters, DJs, διακοσμητές κλπ. έχουμε καταφέρει εδώ και 24 χρόνια να διασκεδάζουμε χιλιάδες παιδάκια ετησίως. Με συνέπεια, επιμελημένη εμφάνιση, εμπειρία, καλές τιμές, υπομονή, πλούσιο και πάντα ενημερωμένο πρόγραμμα καταφέρνουμε να “κερδίσουμε” ακόμα και τα πιο δύσκολα παιδιά.

Συμμετέχουμε όπου μας καλέσουν κάθε χρόνο σε πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπου έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσουμε παιδιά ευπαθών ομάδων. Έχουμε κερδίσει την προτίμηση εταιρειών, σχολείων, παιδικών σταθμών, επαγγελματιών και πολλών οικογενειών που μας προτείνουν ανεπιφύλακτα.

Οι χορηγοί μας εμπιστεύονται τα προϊόντα τους και ανανεώνουμε τη συνεργασία μας κάθε νέα σεζόν, λόγω του επαγγελματισμού που διαθέτουμε.

Είμαστε μέλη του Clowns International και ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Clown Ελλάδος.

Συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας ανεβάζοντας κάθε χρόνο τον πήχη, με νέες ιδέες και προτάσεις!!!!

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.
Πόλυ Ζένιου


ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

bg_image


bg_image


bg_image


bg_image


bg_image


bg_image


bg_image


bg_image


bg_image


bg_image


bg_image


bg_image