Παιδικά πάρτυ - Βαπτίσεις - Εκδηλώσεις! Τηλ. 210 9373100

Μοίρασμα μπομπονιέρων στην εκκλησία

Έκπληξη περιμένει τους καλεσμένους βγαίνοντας από την εκκλησία, όπου η Νεράιδα των Λουλουδιών και η πανέμορφη πεταλούδα με τις εντυπωσιακές στολές τους και το εντυπωσιακά βαμμένο πρόσωπό τους, μοιράζουν μπομπονιέρες, γλυκά, βοηθούν τον κόσμο, να γράψει στο βιβλίο ευχών κλπ.

Υποδοχή των παιδιών στο χώρο της εκδήλωσης
Οι δύο ανιματέρ, υποδέχονται τον κόσμο, με μια γαντόκουκλα ή μαριονέτα, βγαίνουν φωτογραφίες με γονείς, νονούς κλπ. και οδηγούν τα παιδιά στο χώρο της διασκέδασης.

Διασκέδαση των παιδιών στην εκδήλωση
Η πεταλούδα αναλαμβάνει την διασκέδαση των παιδιών , με δημιουργική απασχόληση με κατασκευή βραχιόλια, κολιέ από κοχύλια, λουλούδια κλπ. ή στεφάνι, που στολίζουν τα παιδιά βάζοντας την φαντασία τους. Κατόπιν τους χωρίζει σε δύο ομάδες πεταλούδες και νεράιδες και τους απασχολεί με αθλοπαιδιές, κυνήγι θησαυρού με θησαυρό έκπληξη, όπου με το show-πινιάτας, πεταλούδα, όλοι είναι κερδισμένοι, μαγικά χωρίς ζωάκια. Η δεύτερη ανιματέρ τους κάνει επαγγελματικό face painting με θέμα Πεταλούδες και Νεράιδες, τους βάζει σφραγίδες με το ίδιο θέμα, χορευτικούς διαγωνισμούς, μουσικοκινητικά παιχνίδια και ξέφρενο χορό.

Δώρο – Έκπληξη: Είναι μία ζωγραφική δημιουργία που κάνουν όλα τα παιδιά μαζί και την προσφέρουμε στο μωρό σας, σαν ενθύμιο από την βάπτισή του.

Προτείνουμε έξτρα παροχές:

  • Μάγος που κάνει φαντασμαγορικά μαγικά με ζωάκια.
  • Ζογκλέρ που ξετρελαίνει τα παιδιά με τα κόλπα του.
  • Ξυλοπόδαρος που κάνει ζογκλερικά.
  • Πίνακας ζωγραφικής στολισμένος σε καβαλέτο, με το όνομα του παιδιού σας, το θέμα της βάπτισης και την ημερομηνία που έγινε.
  • Πινιάτα με πεταλούδα, λουλούδι, κάστρο (γεμισμένες με δωράκια και λιχουδιές) κλπ.
  • Διακόσμηση για έξω από την εκκλησία ή στο χώρο της εκδήλωσης.
  • Καροτσάκι παγωτού, ποπ κορν, μαλλί της γριάς, γρανίτες, λεμονάδα, ή candy bar.
1. Από το 1992 στην υπηρεσία της παιδικής διασκέδασης
Βρισκόμαστε αισίως από το 1992 στον χώρο της παιδικής διασκέδασης. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν επαγγελματικά με τα παιδικά πάρτυ και έχουμε κάνει εκατοντάδες πάρτυ και εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκατομμυρίων παιδιών. Η εμπειρία μας και η γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο, μεταφέρονται σε κάθε νέο συνεργάτη που έρχεται στο Poly party.
2. Έμπειροι παιδαγωγοί
Όλες οι κοπέλες που διαθέτουμε είναι έμπειροι παιδαγωγοί που εργάζονται σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και η επιλογή γίνεται βάσει της εμπειρίας τους και της αγάπης τους για τα παιδιά.
3. Πρόγραμμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες
Διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένες ανιματέρ που έχουν πτυχίο και εμπειρία πάνω στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας όταν το κοινό που μας παρακολουθεί περιλαμβάνει "ειδικά παιδιά".
4. Συνεχής εκπαίδευση και ανανέωση σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού
Παρακολουθούμε συνέχεια τις νέες τάσεις από το εξωτερικό, τι καινούριο βγαίνει, νέες ιδέες, προτάσεις και φροντίζουμε τις καλύτερες από αυτές να τις διοχετεύουμε στο πρόγραμμα μας ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και τα παιδιά να μην βαριούνται σε καμία περίπτωση.
5. Πλούσιο βεστιάριο στολών
Διαθέτουμε το μεγαλύτερο βεστιάριο με στολές που μπορεί να ντυθεί μία ανιματέρ στο πάρτυ, τη βάπτιση ή την εκδήλωση σας. Το βεστιάριο μας έχει πάνω από 65 στολές και συνεχώς αυξάνεται. Μπορείτε να δείτε όλες τις στολές μας εδώ.
6. Προσεγμένη εμφάνιση και εντυπωσιακό μακιγιάζ
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση μας. Φροντίζουμε οι στολές να είναι καθαρές και περιποιημένες σε κάθε μας εμφάνιση, αλλά και το μακιγιάζ να είναι άψογο, ποτέ να μην είναι τρομακτικό για τα παιδιά και να είναι άκρως επαγγελματικό. Κάνουμε ειδικά σεμινάρια για το μακιγιάζ και πως πρέπει να βάφονται οι ανιματέρ μας και φροντίζουμε να έχουμε μια κοινή γραμμή.
7. Επαγγελματικό face painting
Το Face painting που κάνουμε στα παιδιά σας είναι με ειδικά προσεγμένες υποαλλεργικές μπογιές που διαλύονται με νερό. Παρακολουθούμε ειδικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, για να δημιουργούμε καταπληκτικά σχέδια στο face painting αλλά και να εξελισσόμαστε συνεχώς.
8. Στηρίζουμε τις φιλανθρωπικές ενέργειες
Αγαπάμε να στηρίζουμε εθελοντικά τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Συμμετέχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα σε φιλανθρωπικές ενέργειες βοηθώντας έτσι τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στο έργο τους.
9. Η συνέπεια είναι συνώνυμη με εμάς
Φροντίζουμε να είμαστε στην ώρα μας σε κάθε πάρτυ ή εκδήλωση που θα αναλάβουμε χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. Επίσης στα τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο δεν έχουμε "κρεμάσει" ποτέ κανένα πάρτυ και ούτε πρόκειται. Είμαστε συνεπείς και φροντίζουμε να έχουμε πάντοτε άτομα stand by ακόμα και τις πιο hot περιόδους του χρόνου.
10. Ο επαγγελματισμός μας, εμπνέει εμπιστοσύνη στους χορηγούς μας
Διαθέτουμε χορηγούς που μέσω εμάς έχουν διαφημιστεί και διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Χορηγοί που έχουμε συνεργασίες είναι το Αρκάδι φυσικό σαπούνι, Μπισκότα Παπαδοπόυλου, Maped, Technokids κ.α.
11. Ποικιλία προγραμμάτων διασκέδασης
Έχουμε δημιουργήσει διάφορα προγράμματα διασκέδασης και τα προσαρμόζουμε ανάλογα με το χώρο που γίνεται το πάρτυ, τον αριθμό αλλά και την ηλικία των παιδιών.
12. Έχουμε πολλούς ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες
Δείτε τις αξιολογήσεις στη σελίδα μας στο facebook/polyparty.gr αλλά και στην αρχική μας σελίδα. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας πάντοτε γράφουν για την καλύτερη εμπειρία που είχαν στο πάρτυ τους μία ανιματέρ από το Poly party. Έτσι κι εσείς όταν θα κλείσετε μία υπηρεσία μας θα θέλαμε να μας αφήσετε μία αξιολόγηση, ώστε να βοηθήσετε κι άλλους γονείς να επιλέξουν βάσει των αμερόληπτων σχολίων που θα διαβάσουν.
13. Μέλος του Clowns International
Είμαστε ενεργά μέλη του Clowns International. Ο μεγαλύτερος και παλιότερος οργανισμός clown στον κόσμο.

Ρωτήστε μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε!

Τα πεδία με το σήμα * είναι υποχρεωτικά να συμπληρωθούν.