Παιδικά πάρτυ - Βαπτίσεις - Εκδηλώσεις! Τηλ. 210 9373100

Πειρατικό Πάρτυ

300

Το πειρατικό πάρτυ είναι ένα διαχρονικό θεματικό πάρτυ που ενθουσιάζει το ίδιο τα αγόρια αλλά και τα κορίτσια. Είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε στο πλήρωμα μας; Υπάρχει ένας κρυμμένος θησαυρός εκεί έξω και χρειαζόμαστε την βοήθεια σας να τον ανακαλύψετε! Παίξτε μαζί μας το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και κερδίστε μία αξέχαστη εμπειρία.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…


Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΤΥ

Μεταφερόμαστε στα βάθη του 1870 στο νησί Τζαμάικα, όπου χάθηκε ο μυθικός θησαυρός της Santa Rosa και από τότε δεν έχει βρεθεί από κανέναν. Πολλοί πειρατές έκαναν προσπάθεια να βρουν τον θησαυρό, αλλά χάθηκαν μαζί με τα πειρατικά καράβια τους στον πάτο της θάλασσας! Καλούμαστε εμείς και οι μικροί μας πειρατές, να ανακαλύψουμε σε πιο σημείο του νησιού είναι κρυμμένος ο θησαυρός. Θα πρέπει να λύσουμε τους γρίφους του νησιού και να περάσουμε από δοκιμασίες, ώστε να φτάσουμε στον κρυμμένο θυσαυρό και να τον κερδίσουμε.

Έτσι λοιπόν ξεκινά το πειρατικό πάρτυ όπου είναι ένα διαδραστικό θεματικό πάρτυ και αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 14 χρόνων.

Πειρατικό πάρτυ

 

 

Πειρατικό πάρτυ στόχος

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Συνήθως, ένα τέτοιου είδους πειρατικό πάρτυ έχει μεγαλύτερη επιτυχία, όταν πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο, σε κήπο, σε πιλοτή, κοντά σε παραλία, άλσος κλπ., όπου υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν περισσότερες δραστηριότητες απ’ότι σε έναν περιορισμένο εσωτερικό χώρο.

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο παιδαγωγούς – ανιματέρ, ντυμένες πειρατές ή πειρατίνες, που υποδέχονται τα παιδιά, τους μοιράζουν πειρατικά εξαρτήματα (καπέλα, ξίφη, πιστόλια κλπ), τους μεταμορφώνουν με πειρατικό face painting για να μπουν στο πετσί του ρόλου και του παιχνιδιού που θα ακολουθήσει, αλλά και για να πάρουν μέρος σε μια ξεχωριστή φωτογράφιση.

πειρατικο παρτυ face painting

Πειρατικό πάρτυ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα του πειρατικού πάρτυ ξεκινάει με την αφήγηση μιας μοναδικής πειρατικής ιστορίας, όπου σε συνδυασμό με όλα τα προηγούμενα, θα βάλει τα παιδιά στο κλήμα μιας πειρατικής περιπέτειας. Εφόσον τα παιδιά είναι έτοιμα, χωρίζονται σε δυο ομάδες και ξεκινούν οι δοκιμασίες.

 • Θεματικές δραστηριότητες
 • Παιχνίδια επιδεξιότητας
 • Παιχνίδια ταχύτητας
 • Παιχνίδια σκέψης
 • και ένα συναρπαστικό πειρατικό κυνήγι θησαυρού όπου καλούνται να ξετυλίξουν σιγά σιγά το νήμα με τους γρίφους.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Τα παιδιά αποκομίζουν μία τρομερή εμπειρία παιδικού πάρτυ, χρησιμοποιώντας το μυαλό τους, τις δεξιώτητες τους και την ομαδικότητα τους, ενώ παράλληλα κερδίσουν και τον κρυμμένο μυθικό θησαυρό της Santa Rosa στο τέλος.

Τον θησαυρό τον κερδίζουν και οι 2 ομάδες, είτε είναι νικητές είτε είναι χαμένοι, που είναι μία πειρατική πινιάτα από το Piniata.gr, γεμισμένη με δωράκια σχετικά με πειρατικό θέμα και ζαχαρωτά.

Πειρατική πινιάτα

Πειρατικό πάρτυ

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Το πρόγραμμα του πειρατικού πάρτυ διαρκεί 2 ώρες και το προτείνουμε έως 25 παιδιά.
Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • 2 άτομα παιδαγωγοί – ανιματέρ ντυμένες πειρατίνες και 1 βοηθός
 • Τραπέζι υποδοχής με διακοσμητικά θεματικά στοιχεία
 • Πειρατική διακόσμηση (banners, σημαίες κλπ)
 • Πειρατικός εξοπλισμός για τα παιδιά
 • Φωτογράφιση του πάρτυ
 • Εξοπλισμός για τα παιχνίδια
 • Ηχητική υποστήριξη με θεματική μουσική και μικρόφωνο
 • Πειρατική πινιάτα γεμισμένη με πειρατικά δώρα και γλυκά για όλα τα παιδιά.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ
ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ 30
0€

Για την προετοιμασία και το στήσιμο του παιχνιδιού χρειάζεται να έρθουμε 1 ώρα νωρίτερα από το πάρτυ. Επίσης θα χρειαστεί να μας στείλετε μία φωτογραφία του χώρου που θα γίνει το πειρατικό πάρτυ.

Έξτρα 1 άτομο επιπλέον για περισσότερα παιδιά έχει κόστος 50€.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

1. Από το 1992 στην υπηρεσία της παιδικής διασκέδασης
Βρισκόμαστε αισίως από το 1992 στον χώρο της παιδικής διασκέδασης. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν επαγγελματικά με τα παιδικά πάρτυ και έχουμε κάνει εκατοντάδες πάρτυ και εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκατομμυρίων παιδιών. Η εμπειρία μας και η γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο, μεταφέρονται σε κάθε νέο συνεργάτη που έρχεται στο Poly party.
2. Έμπειροι παιδαγωγοί
Όλες οι κοπέλες που διαθέτουμε είναι έμπειροι παιδαγωγοί που εργάζονται σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και η επιλογή γίνεται βάσει της εμπειρίας τους και της αγάπης τους για τα παιδιά.
3. Πρόγραμμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες
Διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένες ανιματέρ που έχουν πτυχίο και εμπειρία πάνω στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας όταν το κοινό που μας παρακολουθεί περιλαμβάνει "ειδικά παιδιά".
4. Συνεχής εκπαίδευση και ανανέωση σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού
Παρακολουθούμε συνέχεια τις νέες τάσεις από το εξωτερικό, τι καινούριο βγαίνει, νέες ιδέες, προτάσεις και φροντίζουμε τις καλύτερες από αυτές να τις διοχετεύουμε στο πρόγραμμα μας ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και τα παιδιά να μην βαριούνται σε καμία περίπτωση.
5. Πλούσιο βεστιάριο στολών
Διαθέτουμε το μεγαλύτερο βεστιάριο με στολές που μπορεί να ντυθεί μία ανιματέρ στο πάρτυ, τη βάπτιση ή την εκδήλωση σας. Το βεστιάριο μας έχει πάνω από 65 στολές και συνεχώς αυξάνεται. Μπορείτε να δείτε όλες τις στολές μας εδώ.
6. Προσεγμένη εμφάνιση και εντυπωσιακό μακιγιάζ
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση μας. Φροντίζουμε οι στολές να είναι καθαρές και περιποιημένες σε κάθε μας εμφάνιση, αλλά και το μακιγιάζ να είναι άψογο, ποτέ να μην είναι τρομακτικό για τα παιδιά και να είναι άκρως επαγγελματικό. Κάνουμε ειδικά σεμινάρια για το μακιγιάζ και πως πρέπει να βάφονται οι ανιματέρ μας και φροντίζουμε να έχουμε μια κοινή γραμμή.
7. Επαγγελματικό face painting
Το Face painting που κάνουμε στα παιδιά σας είναι με ειδικά προσεγμένες υποαλλεργικές μπογιές που διαλύονται με νερό. Παρακολουθούμε ειδικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, για να δημιουργούμε καταπληκτικά σχέδια στο face painting αλλά και να εξελισσόμαστε συνεχώς.
8. Στηρίζουμε τις φιλανθρωπικές ενέργειες
Αγαπάμε να στηρίζουμε εθελοντικά τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Συμμετέχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα σε φιλανθρωπικές ενέργειες βοηθώντας έτσι τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στο έργο τους.
9. Η συνέπεια είναι συνώνυμη με εμάς
Φροντίζουμε να είμαστε στην ώρα μας σε κάθε πάρτυ ή εκδήλωση που θα αναλάβουμε χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. Επίσης στα τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο δεν έχουμε "κρεμάσει" ποτέ κανένα πάρτυ και ούτε πρόκειται. Είμαστε συνεπείς και φροντίζουμε να έχουμε πάντοτε άτομα stand by ακόμα και τις πιο hot περιόδους του χρόνου.
10. Ο επαγγελματισμός μας, εμπνέει εμπιστοσύνη στους χορηγούς μας
Διαθέτουμε χορηγούς που μέσω εμάς έχουν διαφημιστεί και διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Χορηγοί που έχουμε συνεργασίες είναι το Αρκάδι φυσικό σαπούνι, Μπισκότα Παπαδοπόυλου, Maped, Technokids κ.α.
11. Ποικιλία προγραμμάτων διασκέδασης
Έχουμε δημιουργήσει διάφορα προγράμματα διασκέδασης και τα προσαρμόζουμε ανάλογα με το χώρο που γίνεται το πάρτυ, τον αριθμό αλλά και την ηλικία των παιδιών.
12. Έχουμε πολλούς ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες
Δείτε τις αξιολογήσεις στη σελίδα μας στο facebook/polyparty.gr αλλά και στην αρχική μας σελίδα. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας πάντοτε γράφουν για την καλύτερη εμπειρία που είχαν στο πάρτυ τους μία ανιματέρ από το Poly party. Έτσι κι εσείς όταν θα κλείσετε μία υπηρεσία μας θα θέλαμε να μας αφήσετε μία αξιολόγηση, ώστε να βοηθήσετε κι άλλους γονείς να επιλέξουν βάσει των αμερόληπτων σχολίων που θα διαβάσουν.
13. Μέλος του Clowns International
Είμαστε ενεργά μέλη του Clowns International. Ο μεγαλύτερος και παλιότερος οργανισμός clown στον κόσμο.

Ρωτήστε μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε!

[ninja_forms id=8]