Παιδικά πάρτυ - Βαπτίσεις - Εκδηλώσεις! Τηλ. 210 9373100

Ο μαγικός κόσμος του Άη Βασίλη

Το Χριστουγεννιάτικο πακέτο «ο μαγικός κόσμος του Αη Βασίλη» το προτείνουμε για Χριστουγεννιάτικες εταιρικές εκδηλώσεις, αλλά και χριστουγεννιάτικες σχολικές εκδηλώσεις και συνίσταται για 100+ παιδιά.

  Το κόστος ξεκινάει από 1240€


ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Στην υποδοχή της εκδήλωσης μία κοπέλα ντυμένη Χριστουγεννιάτικο δέντρο και η Αγιο-Βασιλίτσα μοιράζουν μπαλονοκατασκευές και μεταμορφώνουν τα παιδιά με επαγγελματικό Χριστουγεννιάτικο Face painting.

Χριστουγεννιάτικο face paiting

Διασκέδαση με κλόουν σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Μια ανιματέρ ντυμένη Elsa από το Frozen και ένας εμψυχωτής χιονάνθρωπος Olaf ξεκινούν πρόγραμμα με αστεία, μαγικά, χορό και διαγωνισμούς.

Ο τριώροφος ξυλοπόδαρος εντυπωσιάζει με το ύψος του και παίζει παιχνίδια «υψηλού» επιπέδου με τα παιδιά.

Ο μάγος μεταφέρει όλους τους καλεσμένους στην χώρα του αδύνατου με καταπληκτικά μαγικά – ταχυδακτυλουργικά με ζωντανά ζωάκια.

Ο DJ βάζει τους παρευρισκόμενους από την αρχή στο εορταστικό κλίμα, με γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, ενώ κάνει ένα χριστουγεννιάτικο show με μπουρμπουλήθρες. Στο τέλος μετατρέπει τον χώρο σε μία σύγχρονη DISCO με τα ειδικά φωτορυθμικά του και την χορευτική μουσική του.

Στους φουσκωτούς πύργους, διασκεδάζουν τα παιδιά με τα χοροπηδητά, υπό την επίβλεψη υπεύθυνων συνεργατών που τα προσέχουν.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Παράλληλα με τα δρώμενα της εκδήλωσης τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να του το στείλουν μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο ταχυδρομείο που θα υπάρχει στο χώρο.

Γιορτινές φιγούρες (χιονάνθρωπος, ξωτικό κλπ) καθοδηγούν τα παιδιά στην δημιουργία χριστουγεννιάτικων αναμνηστικών που στο τέλος παίρνουν μαζί τους.

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Άγιος Βασίλης

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Για το τέλος της εκδήλωσης αφήνουμε πάντα σαν έκπληξη τον Άγιο Βασίλη που μοιράζει ευχές, δώρα και φωτογραφίζεται με όλους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Το κόστος ξεκινάει από 1240€

επαγγελματιες για χριστουγεννιατικη εκδηλωση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1. Από το 1992 στην υπηρεσία της παιδικής διασκέδασης
Βρισκόμαστε αισίως από το 1992 στον χώρο της παιδικής διασκέδασης. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν επαγγελματικά με τα παιδικά πάρτυ και έχουμε κάνει εκατοντάδες πάρτυ και εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκατομμυρίων παιδιών. Η εμπειρία μας και η γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο, μεταφέρονται σε κάθε νέο συνεργάτη που έρχεται στο Poly party.
2. Έμπειροι παιδαγωγοί
Όλες οι κοπέλες που διαθέτουμε είναι έμπειροι παιδαγωγοί που εργάζονται σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και η επιλογή γίνεται βάσει της εμπειρίας τους και της αγάπης τους για τα παιδιά.
3. Πρόγραμμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες
Διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένες ανιματέρ που έχουν πτυχίο και εμπειρία πάνω στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας όταν το κοινό που μας παρακολουθεί περιλαμβάνει "ειδικά παιδιά".
4. Συνεχής εκπαίδευση και ανανέωση σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού
Παρακολουθούμε συνέχεια τις νέες τάσεις από το εξωτερικό, τι καινούριο βγαίνει, νέες ιδέες, προτάσεις και φροντίζουμε τις καλύτερες από αυτές να τις διοχετεύουμε στο πρόγραμμα μας ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και τα παιδιά να μην βαριούνται σε καμία περίπτωση.
5. Πλούσιο βεστιάριο στολών
Διαθέτουμε το μεγαλύτερο βεστιάριο με στολές που μπορεί να ντυθεί μία ανιματέρ στο πάρτυ, τη βάπτιση ή την εκδήλωση σας. Το βεστιάριο μας έχει πάνω από 65 στολές και συνεχώς αυξάνεται. Μπορείτε να δείτε όλες τις στολές μας εδώ.
6. Προσεγμένη εμφάνιση και εντυπωσιακό μακιγιάζ
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση μας. Φροντίζουμε οι στολές να είναι καθαρές και περιποιημένες σε κάθε μας εμφάνιση, αλλά και το μακιγιάζ να είναι άψογο, ποτέ να μην είναι τρομακτικό για τα παιδιά και να είναι άκρως επαγγελματικό. Κάνουμε ειδικά σεμινάρια για το μακιγιάζ και πως πρέπει να βάφονται οι ανιματέρ μας και φροντίζουμε να έχουμε μια κοινή γραμμή.
7. Επαγγελματικό face painting
Το Face painting που κάνουμε στα παιδιά σας είναι με ειδικά προσεγμένες υποαλλεργικές μπογιές που διαλύονται με νερό. Παρακολουθούμε ειδικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, για να δημιουργούμε καταπληκτικά σχέδια στο face painting αλλά και να εξελισσόμαστε συνεχώς.
8. Στηρίζουμε τις φιλανθρωπικές ενέργειες
Αγαπάμε να στηρίζουμε εθελοντικά τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Συμμετέχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα σε φιλανθρωπικές ενέργειες βοηθώντας έτσι τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στο έργο τους.
9. Η συνέπεια είναι συνώνυμη με εμάς
Φροντίζουμε να είμαστε στην ώρα μας σε κάθε πάρτυ ή εκδήλωση που θα αναλάβουμε χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. Επίσης στα τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο δεν έχουμε "κρεμάσει" ποτέ κανένα πάρτυ και ούτε πρόκειται. Είμαστε συνεπείς και φροντίζουμε να έχουμε πάντοτε άτομα stand by ακόμα και τις πιο hot περιόδους του χρόνου.
10. Ο επαγγελματισμός μας, εμπνέει εμπιστοσύνη στους χορηγούς μας
Διαθέτουμε χορηγούς που μέσω εμάς έχουν διαφημιστεί και διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Χορηγοί που έχουμε συνεργασίες είναι το Αρκάδι φυσικό σαπούνι, Μπισκότα Παπαδοπόυλου, Maped, Technokids κ.α.
11. Ποικιλία προγραμμάτων διασκέδασης
Έχουμε δημιουργήσει διάφορα προγράμματα διασκέδασης και τα προσαρμόζουμε ανάλογα με το χώρο που γίνεται το πάρτυ, τον αριθμό αλλά και την ηλικία των παιδιών.
12. Έχουμε πολλούς ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες
Δείτε τις αξιολογήσεις στη σελίδα μας στο facebook/polyparty.gr αλλά και στην αρχική μας σελίδα. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας πάντοτε γράφουν για την καλύτερη εμπειρία που είχαν στο πάρτυ τους μία ανιματέρ από το Poly party. Έτσι κι εσείς όταν θα κλείσετε μία υπηρεσία μας θα θέλαμε να μας αφήσετε μία αξιολόγηση, ώστε να βοηθήσετε κι άλλους γονείς να επιλέξουν βάσει των αμερόληπτων σχολίων που θα διαβάσουν.
13. Μέλος του Clowns International
Είμαστε ενεργά μέλη του Clowns International. Ο μεγαλύτερος και παλιότερος οργανισμός clown στον κόσμο.

Ρωτήστε μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε!

[ninja_forms id=8]