Παιδικά πάρτυ - Βαπτίσεις - Εκδηλώσεις! Τηλ. 210 9373100

Dj για βάπτιση

500

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες DJs με πολυετή εμπειρία, που αναλαμβάνουν τη καλύτερη μουσική κάλυψη για τη βάπτιση σας.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες DJs με πολυετή εμπειρία, που αναλαμβάνουν τη καλύτερη μουσική κάλυψη για τη βάπτιση σας. Σκοπός μας είναι συνδυάσουμε τον ήχο και τη μουσική της βάπτισης σας, σύμφωνα με το ύφος που έχετε επιλέξει να έχει. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που θα καλύψουν τον χώρο και τον κόσμο που έχετε καλέσει και δημιουργούν ένα άριστο αποτέλεσμα. 

Έπειτα από την κράτηση θα επικοινωνήσει ο DJ μαζί σας για να συζητήσετε την μουσική που επιθυμείτε και θα σας καθοδηγήσει με την εμπειρία του, στο πως να κάνετε μαζί αξέχαστη αυτή την ημέρα. Θα μιλήσετε για την μουσική ροή που επιθυμείτε να έχει η βάπτιση σας, τα είδη της μουσικής και για το τραγούδι εισόδου που αγαπάτε. Στόχος του DJ είναι να ακολουθήσει την ροή που εσείς έχετε επιλέξει. Μπορούμε να παρέχουμε από μία απαλή Jazz μουσική επένδυση στο τραπέζι της βάπτισης σας, μέχρι να ένα καταπληκτικό χορευτικό γλέντι που όλοι θα θυμούνται.

Το μουσικό ρεπερτόριο είναι ανεξάντλητο από ξένα και Ελληνικά αρκεί να μας το ζητήσετε.

Προτείνουμε για απογευματινές ή βραδινές βαπτίσεις να συμπεριλάβετε τον ειδικό φωτισμό με ρομποτικά φωτορυθμικά που διαθέτουμε, για να χρωματίσετε μοναδικά την βάπτιση σας, αλλά και μηχανές εφέ καπνού ή μπουρμπουλήθρες.

Μία ανιματέρ ντυμένη νεράιδα για βάπτιση (ή ότι άλλο επιθυμείτε μπορείτε) μπορεί να διασκεδάσει τα παιδιά στη βάπτιση σας και να τα κρατήσει απασχολημένα όσο εσείς διασκεδάζετε. 

Οι τιμές και τα πακέτα για DJ για βάπτιση μέχρι 130 ατόμων είναι τα παρακάτω:

500
500
 • Ηχητική κάλυψη
 • Περιλαμβάνει:
 • DJ για όλη την διάρκεια της βάπτισης
 • Ηχητικά μηχανήματα
 • Μικρόφωνο
 • Καλώδια & Stands ηχείων
 • Κονσόλα & Μουσική συλλογή

700
700
 • DJ + Φωτισμός + Εφε
 • Περιλαμβάνει:
 • DJ για όλη την διάρκεια της βάπτισης
 • Ηχητικά μηχανήματα
 • Μικρόφωνο
 • Καλώδια & Stands ηχείων
 • Κονσόλα & Μουσική συλλογή
 • Ρομποτικά φωτορυθμικά
  Παίζουν με την μουσική και παράγουν διάφορα σχέδια και χρώματα, στολίζοντας χρωματικά τον χώρο. Στηρίζονται πάνω σε ειδικό stand φωτορυθμικών
 • Μηχανή ομίχλης ή μπουρμπουλήθρες
  Άοσμος καπνός αβλαβές, ειδικός για εσωτερικούς χώρους (με άρωμα βανίλια, μπανάνα ή καρύδα) που δημιουργεί αίσθηση ομίχλης & ενισχύει τα φωτορυθμικά
1. Από το 1992 στην υπηρεσία της παιδικής διασκέδασης
Βρισκόμαστε αισίως από το 1992 στον χώρο της παιδικής διασκέδασης. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν επαγγελματικά με τα παιδικά πάρτυ και έχουμε κάνει εκατοντάδες πάρτυ και εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκατομμυρίων παιδιών. Η εμπειρία μας και η γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο, μεταφέρονται σε κάθε νέο συνεργάτη που έρχεται στο Poly party.
2. Έμπειροι παιδαγωγοί
Όλες οι κοπέλες που διαθέτουμε είναι έμπειροι παιδαγωγοί που εργάζονται σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και η επιλογή γίνεται βάσει της εμπειρίας τους και της αγάπης τους για τα παιδιά.
3. Πρόγραμμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες
Διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένες ανιματέρ που έχουν πτυχίο και εμπειρία πάνω στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας όταν το κοινό που μας παρακολουθεί περιλαμβάνει "ειδικά παιδιά".
4. Συνεχής εκπαίδευση και ανανέωση σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού
Παρακολουθούμε συνέχεια τις νέες τάσεις από το εξωτερικό, τι καινούριο βγαίνει, νέες ιδέες, προτάσεις και φροντίζουμε τις καλύτερες από αυτές να τις διοχετεύουμε στο πρόγραμμα μας ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και τα παιδιά να μην βαριούνται σε καμία περίπτωση.
5. Πλούσιο βεστιάριο στολών
Διαθέτουμε το μεγαλύτερο βεστιάριο με στολές που μπορεί να ντυθεί μία ανιματέρ στο πάρτυ, τη βάπτιση ή την εκδήλωση σας. Το βεστιάριο μας έχει πάνω από 65 στολές και συνεχώς αυξάνεται. Μπορείτε να δείτε όλες τις στολές μας εδώ.
6. Προσεγμένη εμφάνιση και εντυπωσιακό μακιγιάζ
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση μας. Φροντίζουμε οι στολές να είναι καθαρές και περιποιημένες σε κάθε μας εμφάνιση, αλλά και το μακιγιάζ να είναι άψογο, ποτέ να μην είναι τρομακτικό για τα παιδιά και να είναι άκρως επαγγελματικό. Κάνουμε ειδικά σεμινάρια για το μακιγιάζ και πως πρέπει να βάφονται οι ανιματέρ μας και φροντίζουμε να έχουμε μια κοινή γραμμή.
7. Επαγγελματικό face painting
Το Face painting που κάνουμε στα παιδιά σας είναι με ειδικά προσεγμένες υποαλλεργικές μπογιές που διαλύονται με νερό. Παρακολουθούμε ειδικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, για να δημιουργούμε καταπληκτικά σχέδια στο face painting αλλά και να εξελισσόμαστε συνεχώς.
8. Στηρίζουμε τις φιλανθρωπικές ενέργειες
Αγαπάμε να στηρίζουμε εθελοντικά τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Συμμετέχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα σε φιλανθρωπικές ενέργειες βοηθώντας έτσι τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στο έργο τους.
9. Η συνέπεια είναι συνώνυμη με εμάς
Φροντίζουμε να είμαστε στην ώρα μας σε κάθε πάρτυ ή εκδήλωση που θα αναλάβουμε χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. Επίσης στα τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο δεν έχουμε "κρεμάσει" ποτέ κανένα πάρτυ και ούτε πρόκειται. Είμαστε συνεπείς και φροντίζουμε να έχουμε πάντοτε άτομα stand by ακόμα και τις πιο hot περιόδους του χρόνου.
10. Ο επαγγελματισμός μας, εμπνέει εμπιστοσύνη στους χορηγούς μας
Διαθέτουμε χορηγούς που μέσω εμάς έχουν διαφημιστεί και διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Χορηγοί που έχουμε συνεργασίες είναι το Αρκάδι φυσικό σαπούνι, Μπισκότα Παπαδοπόυλου, Maped, Technokids κ.α.
11. Ποικιλία προγραμμάτων διασκέδασης
Έχουμε δημιουργήσει διάφορα προγράμματα διασκέδασης και τα προσαρμόζουμε ανάλογα με το χώρο που γίνεται το πάρτυ, τον αριθμό αλλά και την ηλικία των παιδιών.
12. Έχουμε πολλούς ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες
Δείτε τις αξιολογήσεις στη σελίδα μας στο facebook/polyparty.gr αλλά και στην αρχική μας σελίδα. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας πάντοτε γράφουν για την καλύτερη εμπειρία που είχαν στο πάρτυ τους μία ανιματέρ από το Poly party. Έτσι κι εσείς όταν θα κλείσετε μία υπηρεσία μας θα θέλαμε να μας αφήσετε μία αξιολόγηση, ώστε να βοηθήσετε κι άλλους γονείς να επιλέξουν βάσει των αμερόληπτων σχολίων που θα διαβάσουν.
13. Μέλος του Clowns International
Είμαστε ενεργά μέλη του Clowns International. Ο μεγαλύτερος και παλιότερος οργανισμός clown στον κόσμο.

Ρωτήστε μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε!

[ninja_forms id=8]