Παιδικά πάρτυ - Βαπτίσεις - Εκδηλώσεις! Τηλ. 210 9373100

DJ για πάρτυ

220

Επαγγελματίες DJs ειδικοί σε παιδικά και εφηβικά πάρτυ, μετατρέπουν τον χώρο που γίνεται το πάρτυ σε μία τεράστια πίστα χορού.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές παρακάτω…


ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες DJs ειδικούς σε παιδικά και εφηβικά πάρτυ, οι οποίοι μετατρέπουν τον χώρο που γίνεται το πάρτυ σε μία τεράστια πίστα χορού.

Υπόσχονται να ξεσηκώσουν τα παιδιά με τα αγαπημένα τους τραγούδια και να τα κάνουν να χορεύουν μέχρι τελικής πτώσεως. Χρησιμοποιούν ηχητικά και φωτιστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο.

Στην ομάδα του Poly party ανήκουν μοναδικοί DJs, οι οποίοι είναι όλοι εκπαιδευμένοι από τον DJ AKIS, γνωστός για την εξειδίκευση του στα παιδικά και εφηβικά πάρτυ, με σκοπό να παράγουν το ίδιο εκπληκτικό αποτέλεσμα που όμοιο του δεν έχετε συναντήσει ξανά. Μπορείτε να δείτε όλους τους DJs εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

dj για παιδικο παρτυ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

Αφού κάνετε την κράτηση, ο DJ που θα κλείσετε, θα επικοινωνήσει μερικές ημέρες πριν μαζί σας, για να συζητήσει με εσάς και με το παιδί σας για το μουσικό ρεπερτόριο.

Θα έρθει στον χώρο σας περίπου 1 ώρα πριν το κάλεσμα του κόσμου, για να δει τον χώρο και να τον μετατρέψει σε ένα σύγχρονο CLUB, ώστε να είναι έτοιμος όταν αρχίσουν να έρχονται οι καλεσμένοι.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας από το 1992 και είμαστε η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα, που έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην μουσική κάλυψη για παιδικά και εφηβικά πάρτυ σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο.

Οι DJs μας είναι έμπειροι και ικανοί να ανταπεξέλθουν σε κάθε ηλικία παιδιών. Εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να έχουμε οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί σε μουσική και εξοπλισμό.

dj για παιδικο παρτυ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ

laser party

glow party

disco party

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ DJ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

220
220
 • Golden party
 • Περιλαμβάνει:
 • DJ για 4ωρο show
  Η κάθε ώρα επιπλέον πέραν του 4ωρου επιβαρύνεται με 40€/ώρα
 • Ηχητικά μηχανήματα
 • Μικρόφωνο
 • Καλώδια & Stands ηχείων
 • Κονσόλα & Μουσική συλλογή
 • Ρομποτικά φωτορυθμικά
  Παίζουν με την μουσική και παράγουν διάφορα σχέδια και χρώματα, στολίζοντας χρωματικά τον χώρο. Στηρίζονται πάνω σε ειδικό stand φωτορυθμικών
 • Εκπληκτικά Lasers
  Για ένα μοναδικό Laser show
 • Blacklight Bar
  Μία μπάρα Blacklight που βοηθάει στο να φωσφορίζουν τα πάντα στον χώρο
 • Μηχανή ομίχλης
  Άοσμος καπνός αβλαβές, ειδικός για εσωτερικούς χώρους (με άρωμα βανίλια, μπανάνα ή καρύδα) που δημιουργεί αίσθηση ομίχλης & ενισχύει τα φωτορυθμικά
Διάρκεια

έως 4 ώρες

Ρωτήστε μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε!

[ninja_forms id=8]