Παιδικά πάρτυ - Βαπτίσεις - Εκδηλώσεις! Τηλ. 210 9373100

LASER Party

380

Το LASER Party είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχετε δει σε παιδικό πάρτυ μέχρι σήμερα. Είναι ένα SHOW υπερπαραγωγή, που το θαυμάζουν παιδιά και γονείς. Συνδυάσαμε την υψηλή τεχνολογία, με την καταπληκτική μουσική και μοναδικές χορευτικές φιγούρες, για να συνθέσουμε ένα αξέχαστο πάρτυ.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…


ΤΟ NEXT BIG THING ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ. LASER PARTY!

Το LASER Party είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχετε δει σε παιδικό πάρτυ μέχρι σήμερα. Είναι ένα SHOW υπερπαραγωγή, που το θαυμάζουν παιδιά και γονείς. Συνδυάσαμε την υψηλή τεχνολογία, με την καταπληκτική μουσική και μοναδικές χορευτικές φιγούρες, για να συνθέσουμε ένα αξέχαστο πάρτυ.

Στο LASER Party συμμετέχουν 2 κορυφαίοι παράγοντες, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν κάτι μοναδικό:

 • Ο DJ AKIS, που αναλαμβάνει να γεμίσει τον χώρο που θα γίνει το πάρτυ, με επαγγελματία φωτορυθμικά, με Lasers που προβάλλουν ένα εκπληκτικό laser show σε διάφορα χρώματα και την αγαπημένη μουσική των παιδιών.
 • Ο JAYΒΟΤ, ένας εκπληκτικός χορευτής με ειδικά σχεδιασμένες υψηλής τεχνολογίας στολές, με LEDs και Lasers, προσφέρει ένα show που όμοιο του δεν έχετε ξαναδεί. Βέβαια σίγουρα τον έχετε ξαναδεί από την συμμετοχή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που εξέπληξε το κοινό με τις φιγούρες του.

ΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ;

 • Ρομποτικά φωτορυθμικά που δίνουν κίνηση στο πάρτυ
 • Lasers (για ένα μοναδικό χρωματικό laser show)
 • Μηχανή ομίχλης (που ενισχύει τα lasers & δημιουργεί μία αίσθηση μυστηρίου)
 • LED Black light bar
 • DJ για παιδικό πάρτυ
 • Ηχητικός εξοπλισμός
 • 30′ εκπληκτικό χορευτικό Show από τον JAYBOT

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟΛΗ!

Ο JAYBOT έχει δημιουργήσει εκπληκτικές στολές, που βασίζονται στα LEDs και στα Lasers, ειδικά προγραμματισμές για να ταιριάζουν με τις χορευτικές κινήσεις του και τα φωτορυθμικά που στήνουμε στο πάρτυ. Όποια στολή και να επιλέξετε είναι εξίσου φοβερή.

 • Skeleton Man (η στολή που έγινε γνωστή από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο«)
 • Ironman
 • Samurai
 • Black Panther

Το συνολικό Show του JAYBOT διαρκεί 30 λεπτά.  Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα και αφού τελειώσει το χορευτικό, τα παιδιά μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί του.

laser party

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;

 • Προετοιμάστε τα παιδιά ότι πρόκειται για ένα χορευτικό πάρτυ και ότι κάτι ανάλογο δεν έχουν ξαναδεί.
 • Προτείνουμε να κρατήσετε το show του JAYBOT ως έκπληξη. Η είσοδος του είναι τόσο μοναδική που τα παιδιά θα ξετρελαθούν.
 • Δημιουργήστε μας την κατάλληλη ατμόσφαιρα, σβήνοντας όλα τα φώτα.
 • Αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς και τον εξοπλισμό μας.

Το Laser party το υποστηρίζει αποκλειστικά ο DJ AKIS.

ΟΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ LASER PARTY ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

pool-party23
 • ΗΧΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  Ιδανικός εξοπλισμός για να καλύψει μέχρι 80 καλεσμένους
 • ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ LED
  Προγραμματίζονται για να δημιουργήσουν ένα καταπληκτικό χρωματικό show
 • LASER SHOW
  Ειδικά Lasers που δημιουργούν ένα απίθανο χρωματικό show
 • ΜΗΧΑΝΗ ΟΜΙΧΛΗΣ
  Ενισχύει με μοναδικό τρόπο όλα τα φωτορυθμικά δημιουργώντας μία αίσθηση ομίχλης
 • JAYBOT SHOW
  Ένα μοναδικό χορευτικό show 30 λεπτών με LEDs και Lasers που δεν έχει ξαναδεί
 • ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ
  1 x Μικρόφωνο για ανακοινώσεις ή εάν επιθυμεί κάποιος να τραγουδήσει
 • BLACKLIGHT UV BAR
  Δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα στο χώρο, ενώ φωσφορίζουν τα πάντα
 • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ DJ
  DJ με εξειδίκευση στα παιδικά και εφηβικά πάρτυ με πολυετή εμπειρία στον χώρο
 • ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
  Δεχόμαστε κάθε είδους παραγγελίες και λίστες με αγαπημένα σας τραγούδια και υποσχόμαστε να τα ακούσετε στο πάρτυ.
 • ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  Ο χρόνος προετοιμασίας δεν υπολογίζεται στον χρόνο του πάρτυ.
1. Από το 1992 στην υπηρεσία της παιδικής διασκέδασης
Βρισκόμαστε αισίως από το 1992 στον χώρο της παιδικής διασκέδασης. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν επαγγελματικά με τα παιδικά πάρτυ και έχουμε κάνει εκατοντάδες πάρτυ και εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκατομμυρίων παιδιών. Η εμπειρία μας και η γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο, μεταφέρονται σε κάθε νέο συνεργάτη που έρχεται στο Poly party.
2. Έμπειροι παιδαγωγοί
Όλες οι κοπέλες που διαθέτουμε είναι έμπειροι παιδαγωγοί που εργάζονται σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και η επιλογή γίνεται βάσει της εμπειρίας τους και της αγάπης τους για τα παιδιά.
3. Πρόγραμμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες
Διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένες ανιματέρ που έχουν πτυχίο και εμπειρία πάνω στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας όταν το κοινό που μας παρακολουθεί περιλαμβάνει "ειδικά παιδιά".
4. Συνεχής εκπαίδευση και ανανέωση σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού
Παρακολουθούμε συνέχεια τις νέες τάσεις από το εξωτερικό, τι καινούριο βγαίνει, νέες ιδέες, προτάσεις και φροντίζουμε τις καλύτερες από αυτές να τις διοχετεύουμε στο πρόγραμμα μας ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και τα παιδιά να μην βαριούνται σε καμία περίπτωση.
5. Πλούσιο βεστιάριο στολών
Διαθέτουμε το μεγαλύτερο βεστιάριο με στολές που μπορεί να ντυθεί μία ανιματέρ στο πάρτυ, τη βάπτιση ή την εκδήλωση σας. Το βεστιάριο μας έχει πάνω από 65 στολές και συνεχώς αυξάνεται. Μπορείτε να δείτε όλες τις στολές μας εδώ.
6. Προσεγμένη εμφάνιση και εντυπωσιακό μακιγιάζ
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση μας. Φροντίζουμε οι στολές να είναι καθαρές και περιποιημένες σε κάθε μας εμφάνιση, αλλά και το μακιγιάζ να είναι άψογο, ποτέ να μην είναι τρομακτικό για τα παιδιά και να είναι άκρως επαγγελματικό. Κάνουμε ειδικά σεμινάρια για το μακιγιάζ και πως πρέπει να βάφονται οι ανιματέρ μας και φροντίζουμε να έχουμε μια κοινή γραμμή.
7. Επαγγελματικό face painting
Το Face painting που κάνουμε στα παιδιά σας είναι με ειδικά προσεγμένες υποαλλεργικές μπογιές που διαλύονται με νερό. Παρακολουθούμε ειδικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, για να δημιουργούμε καταπληκτικά σχέδια στο face painting αλλά και να εξελισσόμαστε συνεχώς.
8. Στηρίζουμε τις φιλανθρωπικές ενέργειες
Αγαπάμε να στηρίζουμε εθελοντικά τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Συμμετέχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα σε φιλανθρωπικές ενέργειες βοηθώντας έτσι τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στο έργο τους.
9. Η συνέπεια είναι συνώνυμη με εμάς
Φροντίζουμε να είμαστε στην ώρα μας σε κάθε πάρτυ ή εκδήλωση που θα αναλάβουμε χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. Επίσης στα τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο δεν έχουμε "κρεμάσει" ποτέ κανένα πάρτυ και ούτε πρόκειται. Είμαστε συνεπείς και φροντίζουμε να έχουμε πάντοτε άτομα stand by ακόμα και τις πιο hot περιόδους του χρόνου.
10. Ο επαγγελματισμός μας, εμπνέει εμπιστοσύνη στους χορηγούς μας
Διαθέτουμε χορηγούς που μέσω εμάς έχουν διαφημιστεί και διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Χορηγοί που έχουμε συνεργασίες είναι το Αρκάδι φυσικό σαπούνι, Μπισκότα Παπαδοπόυλου, Maped, Technokids κ.α.
11. Ποικιλία προγραμμάτων διασκέδασης
Έχουμε δημιουργήσει διάφορα προγράμματα διασκέδασης και τα προσαρμόζουμε ανάλογα με το χώρο που γίνεται το πάρτυ, τον αριθμό αλλά και την ηλικία των παιδιών.
12. Έχουμε πολλούς ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες
Δείτε τις αξιολογήσεις στη σελίδα μας στο facebook/polyparty.gr αλλά και στην αρχική μας σελίδα. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας πάντοτε γράφουν για την καλύτερη εμπειρία που είχαν στο πάρτυ τους μία ανιματέρ από το Poly party. Έτσι κι εσείς όταν θα κλείσετε μία υπηρεσία μας θα θέλαμε να μας αφήσετε μία αξιολόγηση, ώστε να βοηθήσετε κι άλλους γονείς να επιλέξουν βάσει των αμερόληπτων σχολίων που θα διαβάσουν.
13. Μέλος του Clowns International
Είμαστε ενεργά μέλη του Clowns International. Ο μεγαλύτερος και παλιότερος οργανισμός clown στον κόσμο.

Ρωτήστε μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε!

[ninja_forms id=8]