Παιδικά πάρτυ - Βαπτίσεις - Εκδηλώσεις! Τηλ. 210 9373100

Unicon Party

250

Το Unicorn Party είναι η νέα τάση διεθνώς και γι’ αυτό δε θα μπορούσε να λείπει από μας! Δημιουργήσαμε ένα θεματικό πάρτυ, μοναδικό στην Ελλάδα εμπνευσμένο από τις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις σε Ευρώπη και Αμερική. Χειροποίητες κατασκευές και παιχνίδια γοητεύουν μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…


Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ UNICORN ΠΑΡΤΥ

Μια φορά κι έναν καιρό στην μαγική πολιτεία των Γλυκών ζούσε μια πολύ γλυκιά μονοκερίνα, η Τρουφίτσα. Μια μέρα αποφασίζει να κάνει βόλτα μόνη της στο δάσος, χωρίς την καλύτερή της φίλη, την πριγκίπισσα Ζαχαρένια, και όταν η νύχτα ήρθε, έχασε το δρόμο της και φοβήθηκε πολύ. Τότε εμφανίστηκαν μπροστά της τα πονηρά ξωτικά του δάσους και η περιπέτεια ξεκινά…

Άραγε θα ξεφύγει από τα ξωτικά; Θα λάμψει το χρυσό κέρας για να την σώσει η πριγκίπισσα Ζαχαρένια; Τι ρόλο θα έχουν τα επτά κλειδιά του παλατιού και οι ιππότες της πολιτείας στην ιστορία μας;

Unicorn party

 

 

unicorn party πινιατα

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Δύο έμπειρες ανιματέρ – παιδαγωγοί ντυμένες Μονοκερίνα και Πριγκίπισσα υποδέχονται τα παιδιά και αφηγούνται το παραμύθι του θέματος. Στη συνέχεια ξεκινά η θεματική μεταμφίεση: Δίνοντας αξεσουάρ (μονόκερου και πριγκίπισσας στα κορίτσια και ιππότη στα αγόρια), κάνοντας face painting και manicure ετοιμαζόμαστε να λάβουμε μέρος σε μια παραμυθένια φωτογράφιση μπροστά στη θεματική διακόσμηση.

Τα παιδιά αρχίζουν να παίζουν παιχνίδια με σκοπό να βρουν τα επτά κλειδιά του παλατιού και να σωθεί η Μονοκερίνα του Παραμυθιού!

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ UNICORN ΠΑΡΤΥ

Το πρόγραμμα διαρκεί περίπου 2 ώρες έως 15 παιδιά, ηλικίας από 5 έως 9 ετών με κόστος 250 ευρώ .

Αναλυτικά περιλαμβάνει:

  • Δύο ανιματέρ – παιδαγωγοί ντυμένες Μονοκερίνα και Πριγκίπισσα
  • Αξεσουάρ για τη φωτογράφιση των παιδιών
  • Εξοπλισμός για τα παιχνίδια
  • Υλικά για τις χειροτεχνίες
  • Βάψιμο νυχιών με ειδικά υποαλλεργικά βερνίκια (εφόσον ο αριθμός των παιδιών δεν ξεπερνά τα 10)
  • Ηχητική κάλυψη
  • Cut out Unicorn Party για τη φωτογράφιση των παιδιών
  • Πινιάτα Unicorn γεμάτη με γλυκά για όλα τα παιδιά

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ
UNICORN ΠΑΡΤΥ ΕΙΝΑΙ
250€

 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ UNICORN ΠΑΡΤΥ

1. Από το 1992 στην υπηρεσία της παιδικής διασκέδασης
Βρισκόμαστε αισίως από το 1992 στον χώρο της παιδικής διασκέδασης. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν επαγγελματικά με τα παιδικά πάρτυ και έχουμε κάνει εκατοντάδες πάρτυ και εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκατομμυρίων παιδιών. Η εμπειρία μας και η γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο, μεταφέρονται σε κάθε νέο συνεργάτη που έρχεται στο Poly party.
2. Έμπειροι παιδαγωγοί
Όλες οι κοπέλες που διαθέτουμε είναι έμπειροι παιδαγωγοί που εργάζονται σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και η επιλογή γίνεται βάσει της εμπειρίας τους και της αγάπης τους για τα παιδιά.
3. Πρόγραμμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες
Διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένες ανιματέρ που έχουν πτυχίο και εμπειρία πάνω στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας όταν το κοινό που μας παρακολουθεί περιλαμβάνει "ειδικά παιδιά".
4. Συνεχής εκπαίδευση και ανανέωση σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού
Παρακολουθούμε συνέχεια τις νέες τάσεις από το εξωτερικό, τι καινούριο βγαίνει, νέες ιδέες, προτάσεις και φροντίζουμε τις καλύτερες από αυτές να τις διοχετεύουμε στο πρόγραμμα μας ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και τα παιδιά να μην βαριούνται σε καμία περίπτωση.
5. Πλούσιο βεστιάριο στολών
Διαθέτουμε το μεγαλύτερο βεστιάριο με στολές που μπορεί να ντυθεί μία ανιματέρ στο πάρτυ, τη βάπτιση ή την εκδήλωση σας. Το βεστιάριο μας έχει πάνω από 65 στολές και συνεχώς αυξάνεται. Μπορείτε να δείτε όλες τις στολές μας εδώ.
6. Προσεγμένη εμφάνιση και εντυπωσιακό μακιγιάζ
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση μας. Φροντίζουμε οι στολές να είναι καθαρές και περιποιημένες σε κάθε μας εμφάνιση, αλλά και το μακιγιάζ να είναι άψογο, ποτέ να μην είναι τρομακτικό για τα παιδιά και να είναι άκρως επαγγελματικό. Κάνουμε ειδικά σεμινάρια για το μακιγιάζ και πως πρέπει να βάφονται οι ανιματέρ μας και φροντίζουμε να έχουμε μια κοινή γραμμή.
7. Επαγγελματικό face painting
Το Face painting που κάνουμε στα παιδιά σας είναι με ειδικά προσεγμένες υποαλλεργικές μπογιές που διαλύονται με νερό. Παρακολουθούμε ειδικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, για να δημιουργούμε καταπληκτικά σχέδια στο face painting αλλά και να εξελισσόμαστε συνεχώς.
8. Στηρίζουμε τις φιλανθρωπικές ενέργειες
Αγαπάμε να στηρίζουμε εθελοντικά τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Συμμετέχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα σε φιλανθρωπικές ενέργειες βοηθώντας έτσι τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στο έργο τους.
9. Η συνέπεια είναι συνώνυμη με εμάς
Φροντίζουμε να είμαστε στην ώρα μας σε κάθε πάρτυ ή εκδήλωση που θα αναλάβουμε χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. Επίσης στα τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο δεν έχουμε "κρεμάσει" ποτέ κανένα πάρτυ και ούτε πρόκειται. Είμαστε συνεπείς και φροντίζουμε να έχουμε πάντοτε άτομα stand by ακόμα και τις πιο hot περιόδους του χρόνου.
10. Ο επαγγελματισμός μας, εμπνέει εμπιστοσύνη στους χορηγούς μας
Διαθέτουμε χορηγούς που μέσω εμάς έχουν διαφημιστεί και διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Χορηγοί που έχουμε συνεργασίες είναι το Αρκάδι φυσικό σαπούνι, Μπισκότα Παπαδοπόυλου, Maped, Technokids κ.α.
11. Ποικιλία προγραμμάτων διασκέδασης
Έχουμε δημιουργήσει διάφορα προγράμματα διασκέδασης και τα προσαρμόζουμε ανάλογα με το χώρο που γίνεται το πάρτυ, τον αριθμό αλλά και την ηλικία των παιδιών.
12. Έχουμε πολλούς ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες
Δείτε τις αξιολογήσεις στη σελίδα μας στο facebook/polyparty.gr αλλά και στην αρχική μας σελίδα. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας πάντοτε γράφουν για την καλύτερη εμπειρία που είχαν στο πάρτυ τους μία ανιματέρ από το Poly party. Έτσι κι εσείς όταν θα κλείσετε μία υπηρεσία μας θα θέλαμε να μας αφήσετε μία αξιολόγηση, ώστε να βοηθήσετε κι άλλους γονείς να επιλέξουν βάσει των αμερόληπτων σχολίων που θα διαβάσουν.
13. Μέλος του Clowns International
Είμαστε ενεργά μέλη του Clowns International. Ο μεγαλύτερος και παλιότερος οργανισμός clown στον κόσμο.

Ρωτήστε μας και θα σας απαντήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε!

[ninja_forms id=8]