4 πρωτότυπες ιδέες για παιδικό πάρτυ στον κήπο ή στο πάρκο

Mini Survivor party εμποδια

Οι μέρες που η άνοιξη θα έχει μπει για τα καλά δεν απέχουν πολύ και αν το παιδί σας είναι από τους τυχερούς και έχει γενέθλια αυτή την όμορφη εποχή, τότε μπορείτε να οργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ σε εξωτερικό χώρο που θα λατρέψουν οι φίλοι του. Αν έχετε κήπο, τότε έχετε όλο το χώρο δικό σας, για να κάνετε κάτι τέτοιο, όμως ένα πάρτυ στην ύπαιθρο μπορείτε επίσης να το οργανώσετε και στο πάρκο κοντά στο σπίτι σας. Διαβάστε παρακάτω μερικές πρωτότυπες ιδέες για παιδικά πάρτυ που δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν με την ψυχή τους χωρίς να είναι κλεισμένα σε τέσσερις τοίχους.

Πειρατικό πάρτυ

Πειρατικό πάρτυ
Πειρατικό Πάρτυ

Στο πειρατικό πάρτυ, τα παιδιά ντύνονται και βάφονται πειρατές, ενώ τους μοιράζονται και διάφορα πειρατικά αξεσουάρ, όπως σπαθιά και καπέλα, για να μπουν στο πετσί του ρόλου. Το σκηνικό τοποθετεί τις δύο ομάδες σε κάποιο μυστηριώδες εξωτικό νησί, στο οποίο έχει χαθεί ένας μυθικός θησαυρός. Τα παιδιά καλούνται να λύσουν διάφορους γρίφους και να περάσουν από πολλές δοκιμασίες, όπως τσουβαλοδρομίες, παιχνίδια ευλυγίσιας και ισορροπίας αλλά και αγώνες τρεξίματος, για να προλάβουν με την ομάδα τους να βρουν το θησαυρό πάντα με την καθοδήγηση ανιματέρ.

Survivor party

survivor παιδικο παρτυ
Survivor Party

Στο Survivor party, τα παιδιά χωρίζονται σε δύο ομάδες, στους κόκκινους και τους μπλε, και παίζουν διάφορα παιχνίδια με την εμψύχωση των ανιματέρ. Περάσματα από εμπόδια και τούνελ, παιχνίδια με μπάλες και σχοινιά, παιχνίδια ταχύτητας, ισορροπίας, ευλυγισίας και ευστοχίας, ψάρεμα και σκυταλοδρομίες αλλά και παιχνίδια επιδεξιότητας, γρίφων και πάζλ αξιοποιούν την ενέργεια των παιδιών και τα κάνουν να παίξουν χαρούμενα, να γελάσουν, να διασκεδάσουν και να νιώσουν για λίγο και εκείνα ότι πρωταγωνιστούν σε μία μάχη επιβίωσης.

Αθλοπαιδιές

Αθλοπαιδιες
Αθλοπαιδιές

Πιο οικονομικό και με λιγότερες απαιτήσεις όσον αφορά στο χώρο και την έκτασή του είναι το παιδικό πάρτυ με αθλοπαιδιές. Το κλειδί είναι να κρατήσετε απασχολημένα τα παιδιά για όσο το δυνατόν περισσότερο και αυτό θα το πετύχετε με διαδραστικά παιχνίδια, όπως αυγοδρομίες, τυφλό περπάτημα και παιχνίδια με μπάλες πέρα από τα κλασικά αθλήματα που επίσης μπορείτε να υλοποιήσετε, αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος.

Θερινό σινεμά

Θερινό Σινεμά

Για πάρτυ με μεγαλύτερα παιδιά ή εφήβους μπορείτε να εφαρμόσετε μια πολύ ξεχωριστή ιδέα, η οποία δεν είναι καθόλου δύσκολη. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι έναν μεγάλο λευκό τοίχο, έναν προτζέκτορα που θα συνδέσετε στον υπολογιστή και πολλές καρέκλες, για να καθίσουν τα παιδιά. Μια επιπλέον ιδέα που θα ξετρελάνει τα παιδιά είναι το pop corn bar, στο οποίο θα έχετε ποπ κορν σε διάφορα είδη και γεύσεις. Διαλέξτε σε συνεννόηση με τα παιδιά την αγαπημένη τους ταινία και το σίγουρο είναι ότι για δύο ώρες θα καθίσουν ήσυχα και απασχολημένα σε ένα αλλιώτικο σινεμά που θα το θυμούνται για καιρό!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Περιηγούμενοι σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.