Απασχόληση παιδιών σε γάμο

απασχοληση παιδιων σε γαμο

Έχετε κανονίσει τα πάντα στον γάμο σας από φωτογράφους, στολισμούς, νυφικό, φαγητό, μουσική, αλλά μάλλον σε διέφυγε ένας πολύ βασικός παράγοντας, η απασχόληση των παιδιών των φίλων σας. Δυστυχώς δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να τα αφήσουν σπίτι με τους παππούδες ή με μία baby sitter και θα πρέπει να τα φέρουν μαζί τους στον γάμο σας. Οπότε πρέπει να βρείτε κάτι να απασχοληθούν, ειδικά όταν αρχίζουν και πληθαίνουν και είναι πάνω από 5 άτομα, η ανάγκη για απασχόληση υπάρχει πιο έντονα.

Οι κατηγορίες των καλεσμένων

Υπάρχουν δυο κατηγορίες καλεσμένων που αντιδρούν με τα παιδιά σε έναν γάμο. Η πρώτη κατηγορία είναι εκείνοι που δεν θέλουν να τους ενοχλούν, δεν θέλουν να τα έχουν δίπλα τους γιατί πιστεύουν ότι χαλάνε την βραδιά του γάμου με τις φωνές τους και τον αυθορμητισμό τους. Αντίθετα υπάρχει και η δεύτερη κατηγορία όμως που λατρεύουν τα παιδιά και μπορεί να καθίσουν μαζί τους και σε όλη την διάρκεια του γάμου να τα κρατήσουν απασχολημένα, σε σημείο που μπορεί να μην δουν και το ζευγάρι να κάνει είσοδο. Σε κάθε περίπτωση όμως εμείς σας έχουμε την λύση. Επειδή είναι πολύ κρίμα να έχετε πληρώσει τόσα για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας και να μην τα χαρείτε όπως εσείς επιθυμείτε, ειδικά όταν έχετε επιλέξει τους κορυφαίους dj για γάμο της Magic Weddings. Πρέπει οπωσδήποτε να έχετε έναν επαγγελματία στον γάμο σας που θα τα κρατήσει απασχολημένα όση ώρα εσείς επιθυμείτε, και δεν θα έχετε απολύτως καμία ενόχληση ή διακοπή κατά την διάρκεια του γάμου.

 

Ανιματέρ για παιδιά

Οι ανιματέρ του Poly party είναι εξειδικευμένες παιδαγωγοί που θα προσελκύσουν τα παιδιά και θα τα κρατήσουν απασχολημένα σε όλη την διάρκεια που θα βρίσκεται εκεί. Θα παίξει παιχνίδια ειδικά με τις ηλικίες τους, θα τους κάνει ταχυδακτυλουργικά τρικ, θα δημιουργήσει με ειδικές μπογιές face painting στα προσωπάκι τους και φυσικά μπαλονοκατασκευές για όλα τα παιδιά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από ένα τεράστιο βεστιάριο με στολές που μπορεί να ντυθεί ξεκινώντας από κλόουν, νεράιδες, πειρατίνες, mickey ή minnie κ.α. Τα παιδιά ξετρελαίνονται και μην απορήσετε εάν δείτε και τους γονείς τους να ακολουθήσουν και καθίσουν να τους παρατηρούν. Αυτός ο τύπος ψυχαγωγίας είναι ιδανικός όταν τα παιδιά είναι αρκετά και ζωηρά και προτείνουμε να γίνει πριν ή μετά το φαγητό. Δείτε περισσότερα εδώ

κλοουν για βαπτιση

Ταχυδακτυλουργός

Το show του ταχυδακτυλουργού είναι κάτι μοναδικό. Κρατάει το ενδιαφέρον των παιδιών στο έπακρο μιας και εμφανίζει ζωντανά ζωάκια από τα μανίκια, την μαγική του απόχη, κάνει μαγικά με φωτιά, με μαντήλια και διάφορα άλλα μαγικά κόλπα. Το show διαρκεί συνήθως 45′ λεπτά και καθ’ όλη την διάρκεια αυτή δεν πρόκειται κανένα παιδί να ενοχλήσει τους γονείς του ή να πάει καν στο τραπέζι του. Βασική προϋπόθεση να υπάρχει κάποιος ξεχωριστός χώρος στην δεξίωση του γάμου, ώστε να μην τραβάει τα βλέμματα και να μην ενοχλεί κανέναν το show του. Δείτε περισσότερα εδώ

μαγος ταχυδακτυλουργος

Bubble Show

Το Bubble Show είναι ένα μοναδικό υπερθέαμα με σαπουνόφουσκες, που θα ταξιδέψει τα παιδιά σε άλλη διάσταση. Οι specialists στις μπουρμπουλήθρες και στις φούσκες δημιουργούν ξεχωριστές ψευδαισθήσεις χρησιμοποιώντας πολύχρωμες μπουρμπουλήθρες διαφόρων μεγεθών. Μέσα σε ένα πρόγραμμα 40 λεπτών θα δείτε τις περισσότερες φούσκες όλων των ειδών που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας. Είναι ένα καθηλωτικό αλλά και δια δραστικό show που θα κρατήσει τα παιδιά στον χώρο στα σίγουρα. Βασική προϋπόθεση και εδώ είναι να υπάρχει κάποιος ξεχωριστός χώρος στην δεξίωση του γάμου Δείτε περισσότερα εδώ

Bubble Show

Δημιουργική απασχόληση

Μία άλλη ιδέα που μπορεί να απασχολήσει τα παιδιά για αρκετή ώρα είναι η δημιουργική απασχόληση. Ειδικές κοπέλες από το Poly party βοηθάνε τα παιδιά να κάνουν τις καλύτερες χειροποίητες κατασκευές τις οποίες θα τις πάρουν μαζί τους στο σπίτι τους. Μπορούμε να φτιάξουμε κατασκευές από διάφορα υλικά, συνήθως ανακυκλώσιμα, τα οποία τα φέρνουμε εμείς στον χώρο της δεξίωσης και φροντίζουμε να φτιάξει το κάθε παιδί την δική του αναμνηστική κατασκευή. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ. Συνήθως προτείνουμε και παιδικά τραπεζοκαθίσματα γιατί χρειάζεται τα παιδιά να καθίσουν για αρκετή χρονική διάρκεια.

ανιματερ για βαπτιση

Όποιος είναι γονιός γνωρίζει πολύ καλά ότι σε τόσο σημαντικά κοινωνικά γεγονότα μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούν ακόμα και τα ίδια τους τα παιδιά. Το να τους προσφέρεις όμως την ευκαιρία να μείνουν απασχολημένα για μερικές ώρες και να μην τα έχουν στο νου τους, είναι μία τεράστια βοήθεια αλλά και πολυτέλεια ώστε να χαρούν τον γάμο σας στο έπακρο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Περιηγούμενοι σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.