Μίνι οδηγός για το τέλειο παιδικό πάρτυ στο σπίτι

ιδεες για τελειο παιδικο παρτυ

Αν είναι η πρώτη φορά που ασχολείστε με τη διοργάνωση παιδικών πάρτυ, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχετε πελαγώσει. Ακόμα και αν δεν σας απασχολεί το πώς θα καθαρίσετε και θα συμμαζέψετε το βομβαρδισμένο τοπίο μετά, άλλα ζητήματα στριφογυρνούν στο μυαλό σας και το μόνο που καταφέρνουν είναι να σας αποδιοργανώνουν.

Παρακάτω θα βρείτε έναν μίνι οδηγό με τα βασικότερα θέματα που πρέπει να σκεφθείτε, ώστε να πάνε όλα καλά.

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ;

Το πρώτο πράγμα που καλείστε να αποφασίσετε είναι το πόσα παιδιά θα καλέσετε. Μπορεί να σας περνάει από το νου να καλέσετε όλη την τάξη του παιδιού σας, όμως αυτό δεν είναι μια καλή ιδέα, εκτός αν το σπίτι σας είναι πολύ μεγάλο και έχετε και άλλους ανθρώπους να σας βοηθήσουν με το συμμάζεμα. Δέκα παιδιά είναι ένας καλός αριθμός, αφού πρέπει να υπολογίσετε ότι θα είναι και οι γονείς τους ή ακόμα και τα αδέρφια τους μαζί.

 

ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ;

Ο χρόνος του πάρτυ θα πρέπει φυσικά να είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μια καλή μέρα είναι το Σάββατο, για να έχετε μετά την Κυριακή να μαζέψετε το σπίτι. Νωρίς το μεσημέρι είναι τέλεια, αφού το πάρτυ θα τραβήξει μέχρι το απόγευμα και μετά θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Βέβαια εάν αποφασίσετε να το κάνετε το πάρτυ μεσοβδόμαδα θα βρείτε και πολύ καλύτερες προσφορές.

Δείτε τις προσφορες για παιδικo παρτυ.

 ημερολογιο

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ;

Σχετικά με τις προσκλήσεις ούτε για αυτό πρέπει να ανησυχείτε. Κόψτε μερικά χαρτάκια, ζητήστε από το παιδί σας να τα ζωγραφίσει και στο πίσω λευκό μέρος γράψτε τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Εναλλακτικά, μπορείτε να τυπώσετε από τον υπολογιστή σας κάποια από τις δεκάδες πρωτότυπες προσκλήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και είστε έτοιμοι!

προσκληση για παιδικο παρτυ

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι το φαγητό. Μην πέσετε στην παγίδα να θελήσετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με πολύπλοκα και πολλά φαγητά. Τα παιδιά δεν θα δώσουν καμία σημασία και οι γονείς θα είναι αρκετά απασχολημένοι για να κρίνουν το φαγητό σας. Ροδέλες λαχανικών, απλά τοστ με ζαμπόν και τυρί, hot dog, πίτσα, φρούτα και χυμοί είναι υπεραρκετά, ενώ για το γλυκό έχετε φυσικά την τούρτα.

φαγητο για παιδικο παρτυ

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Το βασικότερο, όμως, θέμα που πρέπει να επιμεληθείτε με προσοχή είναι η διασκέδαση των παιδιών. Ο χρυσός κανόνας που πρέπει να τηρήσετε οπωσδήποτε είναι να κρατήσετε τα παιδιά απασχολημένα. Πλαστελίνες, φούσκες, κουκλοθέατρο, ζωγραφική, μαγειρική, κρυφτό και μουσικά όργανα είναι μερικές μόνο ιδέες που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να μην έχετε γκρίνιες από τους μικρούς σας καλεσμένους. Αν θέλετε να έχετε απόλυτα το κεφάλι σας ήσυχο και να είστε πιο ξέγνοιαστοι, μπορείτε να φέρετε έναν κλόουν στο πάρτυ. Ο κλόουν – ανιματερ θα εντυπωσιάσει τα πιτσιρίκια, θα τα κρατήσει απασχολημένα με δημιουργικό τρόπο και θα πάρει από την πλάτη σας το βάρος της ψυχαγωγίας που, κακά τα ψέματα, θα σας γεμίσει άγχος για το πώς να χειριστείτε τόσα παιδιά μαζί, κάτι για το οποίο ο κλοουν έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια.

κλοουν ανιματερ για παιδικο παρτυ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Περιηγούμενοι σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.