Θέατρο για παιδιά: Το τύμπανο της αγάπης

Το Poly party και η ομάδα «Πύραυλος» σας παρουσιάζουν τη νέα παιδική θεατρική παράσταση «Το τύμπανο της αγάπης«.

θεατρικη ομαδα πυραυλος

Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, στις 12:00 η παιδική παράσταση «Το τύμπανο της αγάπης» κάνει το ντεμπούτο της, στο Θέατρο Πυξίδα (Δ. Σαρρή & Ρήγα Παλαμήδου 3, Ψυρρή – τηλ.: 2103225526).

το τυμπανο της αγαπης

Το «Τύμπανο της Αγάπης» είναι μία παράσταση σχεδιασμένη με μεράκι για τους μικρούς μας φίλους, αλλά ικανή να διασκεδάσει και τους μεγάλους! Οι καιροί που διανύουμε μας έχουν φέρει αντιμέτωπους με άσχημα κοινωνικά φαινόμενα όπως η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, η φτώχεια, η ισοπέδωση αξιών σαν τη φιλία και την ανιδιοτέλεια. Παρακολουθώντας την παράσταση, τα παιδιά καταλαβαίνουν πως δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη στην κοινωνία μας, χωρίς όλα τα παραπάνω.

το τυμπανο της αγαπης

Το έργο διαδραματίζεται σε μία σκουπιδούπολη, η οποία όμως δεν ήταν πάντα σκουπιδούπολη…Κάποτε ονομαζόταν Πολύχρωμη Χώρα. Σε αυτήν τη χώρα ζούσαν χαρούμενα και αρμονικά άνθρωποι όλων των χρωμάτων, χωρίς να υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί. Όλα αυτά χάθηκαν όταν η πιο μοχθηρή μάγισσα όλων των παραμυθιών, η μάγισσα Γιάρα, έριξε μία βαριά κατάρα στη χώρα και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή των κατοίκων. Μετέτρεψε, λοιπόν, την Πολύχρωμη Χώρα σε Σκουπιδούπολη, έκανε τους ανθρώπους να μην μπορούν να καταλαβαίνουν ο ένας τη γλώσσα του άλλου και τους χώρισε σε πλούσιους και φτωχούς.

το τυμπανο της αγαπης

 

Δύο παιδιά της Σκουπιδούπολης , η Χουάν Λι Πολύχρωμη (Κινέζα) και η Πολύχρωμο Φτερό (Ινδιάνα), αντιμετωπίζουν διάφορες περιπέτειες της καθημερινότητας, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν η μία την άλλη, και φτάνουν στο συμπέρασμα – παρ’όλες τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους- πως μόνο εάν λειτουργήσουν σαν ομάδα θα καταφέρουν να σπάσουν τη φοβερή κατάρα της μάγισσας. Στο παραμύθι υπάρχει και ένα τζίνι, το οποίο όμως δεν βγαίνει από λυχνάρι, αλλά από ένα μαγικό τύμπανο, το Τύμπανο της Αγάπης! Όλοι μαζί, μέσα από γκάφες και ευτράπελα, και φυσικά με την βοήθεια των παιδιών (και λίγης πολυχρωμόσκονης) καταφέρνουν να κατατροπώσουν την Γιάρα και τα μάγια της, σπάζοντας τη μαγική πινιάτα!

 

Αφίσα το τύμπανο της αγάπης

 

Ταυτότητα της παράστασης

Κείμενο: Δανάη Μιχοπούλου

Σκηνοθεσία:  Ομάδα Πύραυλος

Σκηνικά – Κοστούμια: Ομάδα Πύραυλος

Φωτογραφίες: Theo Lian

Παραγωγή: Poly Party

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Μαρία Καμάνη (Πολύχρωμο Φτερό), Δανάη Μιχοπούλου (Χουάν Λι), Γιάννης Τσούτσιας (τζίνι). Ζωντανή μουσική (κιθάρα, κρουστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 12.00

Έναρξη: 13 Νοεμβρίου 2016

Διάρκεια παράστασης: 45 λεπτά

Εισιτήρια: 6 ευρώ (παιδιά), 4 ευρώ (ενήλικες)

Η παράσταση προτείνεται για παιδιά 4 ετών και πάνω.

θέατρο πυξίδα

Θέατρο Πυξίδα
Δ.Σαρρή & Ρήγα Παλαμήδου 3, Ψυρρή.
Κρατήσεις: 6979-394.733, 210- 210 32.25.526
https://www.facebook.com/timpanoagapis/

 

 

 

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας:

infokids

talc

eradio

passiontheater

artlife

babysmart

παιδικο θεατρο