Ιδέες για υπέροχα θεματικά πάρτυ

ιδεες για θεματικα παρτυ

Δυστυχώς είναι αλήθεια και μόνο όποιος είναι γονιός το ξέρει. Η διοργάνωση παιδικών πάρτυ δεν είναι τόσο διασκεδαστική όσο ακούγεται. Την πρώτη φορά που το κάνεις είσαι γεμάτος με ενθουσιασμό και μπόλικες ιδέες που θα απογειώσουν το πάρτυ, όμως τα περισσότερα παιδιά ζητούν πάρτυ για τα γενέθλιά τους σχεδόν κάθε χρόνο. Έτσι, οι ιδέες στερεύουν σιγά σιγά και η κούραση του γονιού τον εμποδίζει να χαρεί αυτή την όμορφη διαδικασία. Πώς θα ήταν όμως αν μπορούσατε να αφήσετε τους επαγγελματίες να αναλάβουν το δύσκολο μέρος της διοργάνωσης του πάρτυ και ένταξης σε αυτό πρωτότυπων ιδεών ενώ εσείς απολαμβάνατε μαζί με το παιδί σας και τους φίλους του τη χαρά και το κέφι;

 

Η εύκολη λύση για να το πετύχετε αυτό είναι τα θεματικά παιδικά πάρτυ, τα οποία οργανώνονται με τη βοήθεια ανιματέρ και κλόουν. Σε αυτά η διακόσμηση, οι στολές των κλόουν αλλά και κάθε αντικείμενο του πάρτυ, όπως η τούρτα, οι προσκλήσεις και τα πιατάκια ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοτίβο που μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία και τον ενθουσιασμό των παιδιών. Διότι πάντα ο στόχος είναι να δείτε ζωγραφισμένο ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών και να χαρείτε έτσι μαζί τους. Συζητήστε μαζί μας την ιδέα που μπορεί να έχετε, αλλά μπορούμε και εμείς να σας προτείνουμε πρωτότυπα σκηνικά, τα οποία θα υλοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

Αν το πάρτυ απευθύνεται σε αγόρια, δημοφιλή θεματικά πάρτυ είναι τα πειρατικά. Οι κλόουν ντύνονται πειρατές και η διακόσμηση είναι σε ναυτικό στυλ, ενώ μπορούν να μοιράζονται στους μικρούς καλεσμένους με την έλευσή τους μάσκες, για να κλείνουν το ένα τους μάτι. Άλλα θεματικά πάρτυ που θα καταπλήξουν τους μικρούς μας φίλους είναι το πάρτυ με δεινόσαυρους, ξωτικά ή ινδιάνους ή το πάρτυ με κατασκευές και αυτοκίνητα. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή εξαρτάται και από την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών, οπότε μπορείτε να ρωτήσετε και απευθείας το παιδί σας τι από όλα αυτά θα του άρεσε.

pirate-party

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Τα θεματικά παιδικά πάρτυ για κορίτσια σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ονειρικό σκηνικό. Πάρτυ με νεράιδες, γοργόνες, μπαλαρίνες, πριγκίπισσες, Barbie ή Χιονάτη είναι σίγουρες επιτυχίες, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε και πάρτυ με λουλούδια ή θαλασσινά αντικείμενα, αν είναι καλοκαίρι, όπως κοχύλια, ψαράκια και αστερίες.

princess-party

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Αν το παιδάκι σας είναι κάτω των τεσσάρων ετών, σας προτείνουμε να διοργανώσετε θεματικό πάρτυ με ζωάκια, τα οποία λατρεύουν όλα τα μωράκια. Οι κλόουν και οι ανιματέρ θα ντυθούν με ποιοτικές και γλυκές στολές διάφορων ζώων, όπως αρκουδάκι, σκυλάκι ή γατάκι και στο χώρο θα επικρατούν τα απαλά χρώματα σε παστέλ αποχρώσεις του ροζ ή του γαλάζιου ανάλογα με το φύλο του παιδιού.

baby-party

Τέλος, μια δημοφιλής ιδέα που εφαρμόζεται σε ολοένα και περισσότερα παιδικά πάρτυ είναι τα θεματικά πάρτυ με βάση κάποια παιδική ταινία που λατρεύουν τα παιδιά, όπως για παράδειγμα το Frozen ή ο Nemo.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

Φυσικά μην ξεχάσετε να συνδυάσετε το θεματικό σας πάρτυ με μία θεματική πινιάτα από το Piniata.gr

piniata

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Περιηγούμενοι σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.