Κατασκευή Το δέντρο της αγάπης

κατασκευη το δεντρο της αγαπης

Υλικά:

χαρτόνι (εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί φύλλο ακουαρέλας ή λευκό φύλλο μπλοκ ή φύλλο Α4)

Καλαμάκια

Λευκά χαρτιά Α4

Μαρκαδόροι

 

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε το χέρι μας πάνω στο χαρτόνι ή το χαρτί και σχεδιάζουμε το περίγραμμα του χεριού μας μαζί με ένα κομμάτι του βραχίονα και μία λωρίδα από τη μία άκρη του χαρτιού μέχρι την άλλη.
  2. Το περίγραμμα της παλάμης είναι τα κλαδιά του δέντρου και ο βραχίονας είναι ο κορμός. Σε αυτή τη φάση μπορούμε να χρωματίσουμε όπως θέλουμε το δέντρο μας.
  3. Στη συνέχεια κόβουμε με προσοχή το περίγραμμα και ενώνουμε τις δύο άκρες της λωρίδας δημιουργώντας ένα βραχιολάκι. Εάν έχουμε χρησιμοποιήσει χαρτόνι η κατασκευή μας είναι σταθερή, εάν, όμως, έχουμε χρησιμοποιήσει απλό χαρτί τότε θα πρέπει να τοποθετήσουμε ένα καλαμάκι πίσω από την παλάμη, έτσι ώστε να γίνει σταθερό.
  4. Έπειτα σχεδιάζουμε, κόβουμε και χρωματίζουμε μικρές καρδούλες και τις κολλάμε πάνω στα κλαδιά του δέντρου μας για φύλλα. Πάνω στον κορμό μπορούμε να γράψουμε ένα όμορφο μήνυμα για τη μανούλα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Περιηγούμενοι σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.