5 ιδέες για παιδικά πάρτυ αγοριών το φθινόπωρο

Το καλοκαίρι ουσιαστικά έχει τελειώσει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια πολύ καλή εποχή για παιδικά πάρτυ. Τι καλύτερο, άλλωστε, από το να φτιάξουμε τη διάθεση των παιδιών τη στιγμή που χρειάζονται στιγμές χαράς, για να ξεφύγουν από τη μελαγχολία του φθινοπώρου. Και φυσικά, όλη αυτή η όμορφη διάθεση θα παρασύρει και τους γονείς. Μάλιστα, αν είμαστε τυχεροί και το πάρτυ γίνεται Σεπτέμβριο, είναι πολύ πιθανό την ημέρα του πάρτυ ο καιρός να είναι καλός και να μπορέσει αυτό να γίνει έξω. Ας δούμε παρακάτω μερικές ξεχωριστές ιδέες για παιδικά πάρτυ το φθινόπωρο που θα ξετρελάνουν τα αγόρια καλεσμένους μας.

Batman

Ο Batman είναι από τους αγαπημένους σούπερ ήρωες των αγοριών και η μυστηριώδης αύρα που αποπνέει είναι ιδανική για ένα φθινοπωρινό πάρτυ. Ποια είδη πάρτυ θα χρειαστείτε, για να υλοποιήσετε αυτή την ιδέα; Πόσο πιο εμφανής να γίνει ο Batman από το να ξεχωρίσει στη διακόσμηση του παιδικού πάρτυ με το σύμβολό του, τη νυχτερίδα; Μερικές γιρλάντες νυχτερίδας σε περίοπτη θέση θα δώσουν ένα… spooky τόνο σε όλο το πάρτυ. Τη μυστηριώδη και επιβλητική ατμόσφαιρα του Gotham City θα συμπληρώσουν διάφορα είδη πάρτυ σε μαύρο χρώμα. Μαύρα μαχαίρια, πιρούνια, ποτήρια και πιατάκια για το φαγητό, ενώ για την τούρτα σας προτείνουμε να βάλετε πάνω της ασπρόμαυρα κάκια που θα κάνουν ωραία αντίθεση.

θεματικο παρτυ batman

Ιππότες

Η μεσαιωνική αίγλη των ιπποτών ταιριάζει απόλυτα με τα χρώματα του φθινοπώρου και ξετρελαίνει μικρά και μεγάλα αγόρια. Αυτή η ιδέα για παιδικά πάρτυ μπορεί να γίνει πράξη πολύ εύκολα. Μια πινιάτα δράκος, τον οποίο τα παιδιά θα καταφέρουν να νικήσουν, μερικά πλαστικά σπαθιά, μάσκες και κράνη ιπποτών, προσκλήσεις για το πάρτυ σε σχήμα παπύρου και είστε έτοιμοι!

θεματικο παρτυ ιπποτες

Μουστάκι

Τα μουστάκι ως σύμβολο είναι πολύ επιβλητικό στα μικρά αγόρια που θέλουν διακαώς… να μεγαλώσουν. Γεμίστε το σαλόνι σας, λοιπόν, με γιρλάντες σε σχήμα μουστάκι, επιλέξτε και μια αντίστοιχη τούρτα και είστε έτοιμοι. Η ξεχωριστή λεπτομέρεια για ένα τέτοιο πάρτυ: δώστε στους καλεσμένους σας Photobooth props με μουστάκι και παπιγιόν και φωτογραφίστε τους σαν μεγάλους. Οι φωτογραφίες αυτές θα είναι και η καλύτερη ανάμνηση από το πάρτυ. Βρείτε εδώ την υπηρεσία Photobooth για πάρτυ.

θεματικο παρτυ μουστακι

LEGO

Για μικρότερα αγόρια μια διαχρονική ιδέα που δεν χάνει ποτέ την αξία της είναι τα LEGO. Τα αγαπημένα τουβλάκια των παιδιών μπορούν να είναι παντού, σε όλα τα είδη πάρτυ. Στην τούρτα, τα κεράκια, τις γιρλάντες, τα μπαλόνια και την πινιάτα, φέρνοντας χρώμα και ανέμελη διάθεση στο πάρτυ.

Δείτε εδώ ιδέες φαγητού για Lego party (Στα Αγγλικά).

θεματικο παρτυ lego

Emoji

Δεν υπάρχει πιο πρωτότυπη ιδέα, για να διώξετε τη μελαγχολία του καλοκαιριού που πέρασε από το παιδικό πάρτυ με emoji. Ένα αστείο θέμα που θα θυμίσει στα παιδιά την ανεμελιά των διακοπών. Άλλωστε, όλοι λατρεύουμε τα emoji που μας δείχνουν το πρωτότυπο πρόσωπο της τεχνολογίας και μας βοηθούν να πούμε αυτό που θέλουμε ακόμα και χωρίς λόγια. Δεν χρειάζεστε πολλά για ένα τέτοιο θεματικό παιδικό πάρτυ. Μπαλόνια emoji και το κίτρινο σε όλα τα είδη πάρτυ: στα πιατάκια, τις χαρτοπετσέτες, τα φαναράκια και τα ποτήρια. Για το τέλος, μπορείτε φυσικά να έχετε και μια πινιάτα emoji που θα φορτώσει τα παιδιά δώρα.

θεματικο παρτυ emoji

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Περιηγούμενοι σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.